Tūlīt, tūlīt pie sliekšņa klauvēs decembris, un ir vērts zināt, ko tas sola. Galu galā – šajā mēnesī reti kuram ir tik daudz lieka laika, lai vairākkārt kāptu uz tiem pašiem grābekļiem vai ņemtos ar kļūdu labojumiem...

Galvenā loma šajā mēnesī atvēlēta Strēlnieka zīmei: 1. decembrī Venera pievienosies Saulei, Merkuram un Saturnam Strēlnieka zīmē, un tas nozīmē, ka jubilāram Strēlniekam būs raiba dzīve ar daudz spilgtiem notikumiem. Tikai Merkurs tāds sabremzējies un, sākot ar 3. decembri, sāks kāpties atmuguriski, sagādājot mums ne mazumu kreņķu (par ko vēl būs atsevišķs stāsts), tāpēc spilgtie notikumi ne vienmēr būs patīkami pārsteigumi, dāvanas un salūts – nereti tās var būt arī vecas, neatpiņķerētas problēmas, cilvēki no pagātnes, jā, arī parādi.

Taču ir arī labā ziņa – uz saulstāvju brīdi bargais Saturns, kurš jau kopš 2014. gada Ziemassvētkiem (ar pauzīti 2015. gada vasaras otrajā pusē un rudenī) pārbauda Strēlnieku zīmē dzimušo izturību, beidzot atstās šo zīmi un turpmākos divus gadus dažādos veidos liks rāmjos un kaitinās Mežāžus. Tāpēc, lūdzu, ja tev ir kāds zīmes sākuma datumos dzimis draugs–Mežāzis, neatstāj viņu bez pieskatīšanas, viņam ar svētku sajūtu šogad var gadīties kā īstenam Grinčam.

Pa to laiku Jupiters ātrā tempā jož uz priekšu pa Skorpiona zīmi, un 10. decembrī tam pievienosies arī Marss, gatavs izcīnīt visdziļākās cīņas, tikai – ko dod armija (Marss), ja sakarnieki (Merkurs) ir aizgājuši brīvsolī?...

Par pārējām norisēm sīkāk – video, bet vienu lietu gan gribas likt pie sirds: visdārgākās dāvanas pērc vai nu līdz 3. decembrim, vai tad arī pēc 21. decembra, lai neviens nebūtu vīlies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!