Kamēr vieni velk bluķi, pušķo eglīti vai steidz saiņot dāvanas, citiem šis ir brīdis, kad palikt divatā ar sevi, rezumēt aizvadīto gadu un kaldināt plānus nākamajam. Pārāk dziļā grūtsirdībā iegrimt neļaus, toties lieko atsijāt palīdzēs, lūk, šis Simorona rituāls, ko iesaka izaugsmes trenere Aļona Starovoitova.

Šīm humorpilnajām atvadām no vecā un liekā būs nepieciešams:

  • tualetes papīra rullis,
  • dažādi nevajadzīgi, bet labi degoši nieciņi (izlietoti e-taloni, nezin kam piederošas vizītkartes u. tml.)
  • humora izjūta, jo emocijas rituāla iedarbību pastiprinās.

Paņem papīra rulli, izritini un sameistaro sev krāšņu "pāva asti". Pie astes piestiprini visus savāktos "štruntiņus" – papīrīšus, spalvas, dāvanu iesaiņojuma pušķus un pārējo, ko esi paglabājis "nenoskārstai vajadzībai". Astei jābūt jūtamā svarā un pēc iespējas neparocīgai!

Vēl lielākam efektam uz "astes" uzraksti savus šā gada aizvainojumus, pretenzijas, nepiedotos pāridarījumus, necieņu un nemīlestību pašam pret sevi – visu, kas tev šajā realitātē ir līdz kaklam un no kā tu vēlies atbrīvoties.

Piestiprini asti "astes vietā" un turpini iesākto (vēlams – mājas kārtošanu), it kā nekas nebūtu noticis. Domājams, pietiks ar kādu stundu, lai tu pilnīgi taustāmi pārliecinātos, cik ļoti traucē tikt uz priekšu viss tas liekais, ko pa gadu esi sakrājis.

Kad esi pilnīgi drošs, ka ne mirkli ilgāk negribi nejauko emocionālo un taustāmo asti vilkt līdzi, atkabini to un sarīko sadedzināšanas ceremoniju. Atvadies no visas šīs drazas, pasaki paldies par apgūto mācību, un – atā, ugunī!

Kad esi izrēķinājies ar liekajām astēm, vari ķerties pie mērķu saraksta, vēlmju kolāžas vai cita radoša nākotnes programmēšanas veida, jo tieši šai naktij tiešām piemīt īpašs spēks!

N.B.! Nav nepieciešamības kādam par to stāstīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!