Foto: Shutterstock

Šogad janvāris izceļas ar to, ka jau pašā mēneša sākumā dāvina mums Pilnmēnesi (2. janvāris, pulksten 4.24) un vairākus labus datumus jauniem sākumiem (atceries, ka tev vienmēr pie rokas ir mūsu Mēness kalendārs – ātrai atsaucei un iekšējās sajūtas pārbaudīšanai). Izdevības garām laist nudien nevajadzētu, īpaši jau Ūdens zīmju pārstāvjiem (Vēzim, Skorpionam, Zivīm).

Tā kā janvāra sākumā intelekts (Merkurs) rosīsies pa Strēlnieka zīmi, nenogulēt savas iespējas gadumijas nogurumā varam ieteikt arī ugunīgajam Aunam, Lauvai un, protams, Strēlniekam, kuram (vismaz tā vajadzētu būt) ir atvērusies otrā elpa. Savukārt izvēles (Venera), radīšana (Saule) un strukturēšana (Saturns) konkrētajā Mežāža zīmē palīdzēs ieceres iezemēt, piedot sapnim "taustāmību".

Jo tuvāk mēneša beigām, jo rāmākiem mums būtu jākļūst un mazāk jāļauj vaļa emocijām, jo pēdējā janvāra diena nāk ar pilnu Mēness aptumsumu (maksimums – pulksten 15.30). Galvenais – nesajaukt, kur skan sirds balss un kur – ambīciju koris.

2018. gada sākums būs daudz veiksmīgāks, ja spēsiet nospraust reāli sasniedzamus mērķus un īstenojamus sapņus. Aktīva rīcība un dzīvesprieks ļaus izvairīties no lielākās daļas nebūšanu, kā arī palīdzēs pildīt ikdienas pienākumus. Pārspīlēti urķējoties sevī un citos, vairums sapņu tā arī paliks nerealizēti. Lai laimīgs gads!

Auns

Foto: Shutterstock

Janvārī Auniem atbalsts būs Neptūns, kurš uzkavēsies Zivīs. Tas dos spēkus, kas nepieciešami aktīvam darbam un jaunu virsotņu iekarošanai. Pēc 20. janvāra jābūt uzmanīgākam, noskaņojumu ietekmēs nesamierināmais antagonists Mēness, tādēļ var gadīties, ka Auni pieļaus kļūdas gan darbā, gan privātajā dzīvē. Seko līdzi emocijām, lai nepieļautu pārsteidzīgu rīcību.

Janvārī Auni izdarīs daudz, bet, lai tā notiktu, jāievēro termiņi un atbilstoši jāattiecas pret rīkojumiem un uzdevumiem.

Jaunas iepazīšanās nesīs veiksmi, ja vien Auns nesāks izrādīt egoismu.

Mēneša beigās vairāk uzmanības jāpievērš sirdslietām. Attiecībās ar mīļoto jābūt diplomātiskam. Ja laicīgi nepiekāpsies un nenovērsīsi briestošo konfliktu, laulībā iespējami sarežģījumi.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Vēršiem janvāra varonis Neptūns varētu spēlēt negatīvu lomu. Mēneša pirmajā pusē precīzi jāseko nospraustajiem mērķiem un nedrīkst pārkāpt savus principus.

Jāmēģina netērēt spēkus pa tukšo un jāvairās no pārslodzes, pretējā gadījumā mēneša plānus īstenot neizdosies. Ārējs negatīvisms vājinās Vērša dabisko aizsardzību, ko var izmantot manipulatori. No tā var izvairīties, ignorējot provokācijas.

Mēneša otrajā pusē enerģētisko atbalstu sniegs Venēra. Šīs planētas spēks Vērsim palīdzēs saglabāt iekšējo harmoniju un uzlabot attiecības ar apkārtējiem.

Vērsis var sākt cīņu ar nepārliecību un kompleksiem, kas traucējuši ieņemt līdera pozīcijas, un veiksmīgi atrisināt konfliktus darbā un mīlas lietās.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņiem nepatikšanas sagādās Jupiters, kura atrašanās Skorpionā Dvīņiem neļaus atslābt un atpūsties, kā pieklājas. Mēneša sākumā Dvīņiem svarīgi sekot līdzi visām izmaiņām un ieklausīties sevī.

Ieteikums izslēgt no savas dzīves padomdevējus, kuri ar saviem ieteikumiem ved Dvīņus strupceļā. Jādomā patstāvīgi un problēmas jārisina to parādīšanās kārtībā. Nedzen zirgus un nesteidzini notikumus, citādi var gadīties, ka netiksi galā ar visiem uz galvas uzkritušajiem pienākumiem!

Mēneša beigās Dvīņi varēs izbaudīt stabilitāti, tomēr emocionālajam fonam būs nepieciešama nerimstoša kontrole. Turies rāmjos un izvairies no konfliktiem par katru cenu.

Lai uzlabotu noskaņojumu un vairotu pašpārliecību, ļaujies pozitīvām pārmaiņām: piemēram, pamaini imidžu vai atrodi sev jaunu vaļasprieku.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēži janvārī sajutīs uzreiz divu planētu – Urāna un Neptūna – ietekmi. Urāns Vēzim var raisīt tieksmi rīkoties neapdomīgi un pat absurdi, kaut tāda uzvedība ne pie kā laba nenovedīs. Jāseko līdzi emocijām, lai nepastrādātu muļķības, par kurām vēlāk būs rūgti jāpārdzīvo.

Neptūna enerģētika ļaus saglabāt iestrādes un nezaudēt autoritāti kolēģu acīs.

Janvāris Vēžiem būs sarežģīts, tomēr, saprātīgi plānojot laiku un spēkus, viņi varēs gūt panākumus.

Ieteikums neskriet pēc mānīgiem ideāliem un pārbaudīt visu informāciju, kas nonāk pie tevis. Tā varēsi izvairīties no problēmām gan darbā, gan mājās.

Lauva

Foto: Shutterstock

Lauvām janvārī neklāsies viegli, jo ambīcijas augs, brīžam pagrūžot uz neapdomīgiem izlēcieniem. Šīs zīmes pārstāvjiem ieteikums nebūt skaudīgiem un alkatīgiem, tā vietā koncentrēties uz godīgu darbu un siltām attiecībām.

Neraugoties uz Plutona atbalstu, Lauvām jāuzmanās no nesavaldības. Vēlme izcelties var izspēlēt ļaunu joku. Gada pirmajā mēnesī izmanto iespēju strādāt komandā – tā gūsi lielākus panākumus, nekā strādājot viens.

Mīlas lietās var parādīties asumi Saturna aktivitāšu dēļ. Neej emociju pavadā, lai nesabojātu attiecības ar otro pusīti. Ja šķiet, ka jūsu kopdzīve neattaisno cerības, necenties saglabāt attiecības par katru cenu, jo īpaši – ja partneris nav pretimnākošs. Šķiršanās nebūs viegla, tomēr tā būs iespēja atrast īsto mīlestību un laimi.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavām janvārī jākļūst pārliecinātākām par sevi. Mācies teikt apkārtējiem par savām vajadzībām un atteikties no palīdzības, kuru kāds piedāvā savtīgu un alkatīgu nolūku vadīts.

Esi godīgs ar tuvajiem, kas var morāli atbalstīt. Saglabā iekšējo harmoniju un neatsakies no nospraustajiem mērķiem – pieliekot zināmas pūles, tu sasniegsi vēlamo.

Marss nebūs atbalstošs, tādēļ centies atrast spēka un pozitīvu emociju papildavotus.

Janvāra beigās Jaunavām vērts aizvērt durvis uz pagājušo, pretējā gadījumā zaudējumi, t. sk. materiālie, var būt neizbēgami. Sāc dzīvot tagad, neskaties atpakaļ, bet arī atceries par iegūto pieredzi, pat ja tā ir sāpīga. Tas palīdzēs nekļūdīties nākotnē.

Svari

Foto: Shutterstock

Lai tiktu pie labklājības, Svariem janvārī jāpievēršas fiziskām aktivitātēm. Uzturot organismu tonusā, izvairīsies no veselības problēmām, kā arī uzlādēsies ar možumu.

Daudz laika prasīs darbs, tādēļ jāiemācās brīvajā laikā atslābināties, citādi draud pārslodze un nelāgs noskaņojums.

Saules aktivitāte Svariem netraucēs. Negatīvā ietekme būs jūtama līdz 19. janvārim, pēc tam tā zaudēs savu spēku. Kā to izmantot savā labā? Janvāra otrajā pusē Svariem ieteicams fokusēties uz nosprausto mērķu sasniegšanu, atklāt savas stiprās puses un parādīt sevi kā nevainojamu darbinieku un ģimenes cilvēku.

Mēneša beigās var plānot īsu atpūtu. Dekorāciju maiņa var dot spēkus turpmāko mērķu sasniegšanai visās dzīves frontēs.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Skorpioni mēneša sākumu pavadīs, nosakot prioritātes un gatavojoties aktīvam darbam.

Visu vadīs Merkurs, kas var nedaudz sajaukt Skorpiona plānus. Jāuzmanās ar darījuma līgumu parakstīšanu, pirms pieņemt kādus lēmumus, jāizvērtē riski ar vēsu prātu.

Pēc 10. janvāra Merkurs pāries Mežāzī, šis Skorpioniem būs sarežģīts laiks darbā. Jābūt uzmanīgiem, pieļautās kļūdas var negatīvi ietekmēt turpmāko karjeras izaugsmi.

Nezaudēt autoritāti un izvairīties no finanšu problēmām iespējams, esot uzmanīgiem un nerīkojoties impulsīvi. Neiesaisties avantūrās, citādi apdraudēsi arī savu materiālo labklājību!

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Strēlniekiem janvārī nepatikšanas sola Mēness enerģētika. 1.,2.., 20., 21., 29., 30. janvārī jābūt piesardzīgiem, jāizvairās no provokācijām un iespējas spert neapdomīgus soļus, kas var radīt finansiālus zaudējumus. 25. un 26. janvārī nevajag plānot nopietnus darbs. Mēness ietekme šajās dienās solās būt pārāk spēcīga, kādēļ iespējams, ka Strēlnieks pieļaus lērums kļūdu.

31. janvārī, Mēness aptumsuma laikā, Strēlnieks sajutīs spēku pieplūdumu. Šo dienu droši var veltīt aktīvam darbam, privāto attiecību sakārtošanai un atbildīgiem darījumiem, kas būs veiksmīgi. Tāpat šajā dienā var plānot lielus pirkumus vai pat īpašuma pārdošanu.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Janvārī Mežāžus ietekmēs Marss un Jupiters. Šīs planētas dos pozitīvo enerģiju, kas labvēlīgi ietekmēs arī dzīvi.

Līdz pat 25. janvārim Marsa enerģētika Mežāzim ļaus koriģēt plānus, noskaņoties aktīvam darbam, kā arī izvairīties no liekiem uztraukumiem. Pēc 25. janvāra Marss atslābs un veiksme var novērsties, tādēļ šajā periodā jābūt uzmanīgiem, lai nepieļautu kļūdas.

Jupitera enerģētika pastiprinās intuīciju, kas ļaus saprast apkārtējo cilvēku patiesos nolūkus attiecībā uz Mežāzi. Sarežģītās situācijās ieteikums ieklausīties iekšējā balsī. Tā varēs izvairīties no nepatikšanām un manipulatoru ietekmes.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Janvāra pirmo dekādi Ūdensvīriem jābūt uzmanīgiem, jo Merkūra enerģētika būs ļoti vāja. Tomēr pēc 10. datuma Ūdensvīri var aktivizēties visās dzīves sfērās, piesaistot sev veiksmi un uzplaukumu. Nevajadzētu ļaut panākumiem sagrozīt sev galvu, jābūt piesardzīgam, lai nepieļautu nevajadzīgas kļūdas.

Ūdensvīrs līdz mēneša beigām varēs sakārtot finanses, nostāties uz kājām un atvadīties no trauksmes sajūtas par nākotni.

Var gadīties, ja Ūdensvīrs janvārī izlolos ideju par savu biznesu, tomēr nav vērts to uzsākt vienam. Lūdz atbalstu tiem, kam uzticies, un ceļš panākumu kalnā būs daudz vieglāks!

Zivis

Foto: Shutterstock

Lai nekļūdītos, Zivīm janvārī jābūt ar vēsu prātu un noskaņotām uz darījumiem. Jupitera enerģētika Zivīm būs destruktīva, tomēr, veltot pienācīgu uzmanību, no vairuma problēmu iespējams izvairīties. Atsakies no riskantiem pasākumiem, jo īpaši – apšaubāmām naudas operācijām, lai stabili un pārliecinoši virzītos pa karjeras kāpnēm.

Mēness enerģētika būs nestabila, tādēļ Zivīm jānoskaņojas pozitīvi, ik rīts jāsāk ar pozitīvām afirmācijām. Galvenais – nenokārt degunu! Pacietība un mīļo palīdzība ļaus sasniegt visu, kas ieplānots. Iespējams, ka jau mēneša beigās! Komunikācijā ar vadību jābūt īpaši pieklājīgam.

2018. gada sākums būs daudz veiksmīgāks, ja spēsiet nospraust reāli sasniedzamus mērķus un īstenojamus sapņus. Aktīva rīcība un dzīvesprieks ļaus izvairīties no lielākās daļas nebūšanu, kā arī palīdzēs pildīt ikdienas pienākumus. Pārspīlēti urķējoties sevī un citos vairums sapņu tā arī paliks nerealizēti. Lai laimīgs gads!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!