Foto: F64
Klāt šā gada pirmais Pilnmēness un tiem, kas to praktizē, – arī pirmā čeku dedzināšanas ceturtdiena (Jupitera stundā ietrāpīsi, ja darīsi to pulksten 19). Ja reiz runa par naudu, palūkosim, ko par šo tēmu savos forumos spriež maģijas praktiķi. Neizbīsties – patiesībā ar maģiju tam ir visai attāls sakars!

Naudas egregors ir visai komplicēta energoinformatīvā "substance", kura darbību nosaka dažādi Visuma likumi – Pievilkšanās likums un Līdzsvara likums, Atbilstības, Saglabāšanas un Transformācijas likums.

Pamatlietas, ko būtu vērts zināt par naudas "uzvedību", ir šādas:

  • Nauda ir universāls cilvēciskās apmaiņas līdzeklis – ar labumiem, enerģijām, resursiem;
  • Tev uz naudu ir gluži tādas pašas tiesības kā ikvienam citam (naudas egregora priekšā mēs visi esam sākotnēji vienlīdzīgi);
  • Nauda nav tikai čaukstoši papīri un monētas vai cipari elektroniskajā kontā. Tā ir varena enerģija, kas iemiesota visās šajās izpausmēs;
  • Ikvienai enerģijai ir atbilstošas vibrācijas, kas kontaktā ar citām enerģijām raisa vai nu harmoniskus efektus (frekvenču atbilstības gadījumā – sinhronizāciju vai rezonansi), vai arī neharmoniskus efektus un savstarpēju atgrūšanos (ja frekvences nesaskan). Citiem vārdiem sakot – tu ar savām vibrācijām vai nu pievelc, vai atgrūd naudas enerģiju;
  • Naudas enerģijai ir viena no visaugstākajām vibrācijām salīdzinājumā ar pārējo matēriju;
  • Lai saņemtu naudas enerģiju, tev jāvibrē tai atbilstošā frekvencē, kas tevi var padarīt par naudas magnētu. Tas nozīmē, ka jāpaceļ savas (tostarp – naudas) vibrācijas, jāpavērš savi naudas kanāli uz vēlamo (tātad – uz savu) pusi un jāpiepilda tie ar pastāvīgu enerģijas plūsmu.

Šim nolūkam domātas īpašas naudas mantras un meditācijas, tam kalpo naudas maģijas un labklājības rituāli (augstāk minētā čeku dedzināšana tajā skaitā), arī pozitīvās domāšanas prakses.

Tomēr pats svarīgākais naudas vibrāciju paaugstināšanā un naudas enerģijas piesaistīšanā ir pareiza "naudas domāšana" un pasaules uzskats. Jo rituāli spēj tik vien, kā palīdzēt piesaistīt naudas līdzekļus – taču ne paveikt visu mūsu vietā. Šis gan nav vienīgais, tomēr ļoti nozīmīgs un bieži sastopams iemesls, kāpēc pārticības rituāli nedod cerēto efektu!

Par to, kas ietilpst šajā "naudīgajā" domāšanas veidā, lasi mūsu turpmākajos materiālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!