Foto: Shutterstock
Numeroloģiskajā skatījumā 2018. gads saistīts ar skaitli 11/2 (saskaitot ciparus 2+1+8=11 jeb, tālāk reducējot, – 1+1=2). Gads ienāk kā spoža gaisma ar garīgu vēstījumu – ja dzīvosim godīgi, ticībā, sniedzot gaismu un mīlestību apkārtējiem, ievērosim dabas un Visuma likumus un iedvesmosim citus dzīves ceļā, mums pavērsies visnozīmīgākās iespējas.

Gads ienes radošumu, drosmi, intuīciju, spēju sarunu ceļā panākt mieru. Svarīgi paust augstākās skaitļa 11 vibrācijas, pretējā gadījumā darbojas skaitļa 2 zemākās vibrācijas, tas ir, diženums vai pašiznīcināšanās, apgaismība vai bailes/fobijas. Savu dzīves ceļu katrs izvēlas pats. Kad apkārt ir tumsa, tad pats mazākais gaismas stariņš, izlaužoties caur tumsu, ienes gaismu. Lai vairāk gaismas ienāk pasaulē!

Eņģeļa paspārnē

Ar šā gada skaitli asociējas erceņģelis Uriēls (Dieva gaisma, Dieva liesma). Uriēls sniedz zināšanas un izpratni par dievišķo. Viņš palīdz izprast karmas likumus ("ko sēsi, to pļausi"), saprast Dieva žēlastību. Katram pašam jāizzina sevi, jāatrod sevī iekšējā gaisma, lai spētu paust mīlestību, jāuzņemas atbildība par savu personisko dzīvi. Svarīgi savas zināšanas izmantot pozitīviem mērķiem, veicinot pozitīvo pasaulē. Uriēls palīdz ar informāciju, apgaismo cilvēku prātus ar dievišķām atklāsmēm. Viņš palīdz izgaismot neskaidras situācijas. Uriēla enerģija ir dzeltena; uzskata, ka tā koncentrējas dzintarā. Ja nepieciešamas jaunas idejas vai intelektuāls atbalsts, meditējot ar dzintaru, var lūgt erceņģelim palīdzību.

Katrs cipars nes savas vibrācijas

Arī katrs cipars gada skaitlī (2, 1 un 8) ienes noteiktas vibrācijas. Mūsu gadsimta svarīgākais uzdevums (pirmais cipars – 2) ir veidot harmoniskas savstarpējās attiecības, pieņemt otru tādu, kāds viņš ir, ieklausīties vienam otrā, izprast, palīdzēt, atbalstīt, pieņemt dažādi domājošos, atrast kompromisus.

Pirms kaut ko jaunu sākam (1), svarīgi visu labi pārdomāt, izvērtēt un izmēģināt. Nākotni plānot ilgtermiņā, būt drosmīgam, paužot savu oriģinalitāti. Ja dzīvē ienāk pārbaudījumi, parādīt drosmi un apņēmību, neskatoties uz citu šaubām un neticību.

8 (pēdējais cipars) ienes seku likumsakarības. Ne velti to sauc par karmisku skaitli. Katram der padomāt, kā līdz šim dzīvojis, vai visas lietas spējis turēt līdzsvarā. Astotniekam ir divējāda daba, tas simbolizē pagrimumu un atdzimšanu. Pārbaudījumi saistās ar varu, kā to izmanto, kādiem mērķiem, un kā tiek galā ar bailēm. Vai spēj atrast laiku mīlestībai, dalīties bagātībā ar citiem.

Kāds esi attiecībās? Vai, pirms otram kaut ko saki vai dari, esi padomājis par sekām? Vai spēj iztēloties, kā pats justos, ja tajā brīdī būtu otra vietā? Dzīvē agri vai vēlu viss atgriežas kā bumerangs. Ja nevēlies, ka kāds tevi sāpina, nodara tev pāri, aprunā, pazemo, tad nedari to otram!

Ļoti vērienīgs gads Latvijai

Latvijai 2018. gads ir simtgades jubilejas gads un ne tikai. Tas saistīts ar skaitli 22/4 (Latvijas personālais gads). To aprēķina šādi:

1+8+1+1 (18. novembris) +2+1+8 (2018. gads) = 22 (tālāk reducējot 2+2=4).

Laiks, kad var organizēt vērienīgus pasākumus, pārvērst sapņus realitātē. Var radīt nezūdošas vērtības. Gads paver perspektīvas, aptverot starptautiskās intereses, sekmē saprašanos un mieru. Vislabāk klāsies tiem, kuri spēs izmantot garīgo gudrību, intuīciju un zināšanas praktiski. Jābūt pacietīgiem, taktiskiem vienam pret otru, jāatbalsta citi.

22/4 saistīts ar garīgās izpausmes eņģeli – sargeņģeli Jamaerahu. Tas dāvā svētību visām mūsu darbībām, kuras veicam ar mīlestību, un iedvesmo jaunām idejām. Mēs visi esam daļa no Dieva mīlestības. Svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī, saprast sirds vēlmes, saglabāt ticību labajam.

Šajā gadā daudz ieliksim darba, lai gūtu stabilitāti, rūpēsimies par savu īpašumu, zemi. Tikai jāatceras, cik svarīgi darīt darbu un gūt no tā gandarījumu. Nevajadzētu kļūt par darbaholiķi, kas neko citu bez tā savā dzīvē neredz. Neatstāj novārtā ģimeni! Atrod laiku pastaigai, relaksējošai, smaržīgai vannas peldei vai kaut kam citam, kas sniedz atpūtu pašam un palīdz atjaunot enerģiju. Svarīgi atrast līdzsvaru starp garīgo, fizisko un emocionālo. Zaudējot līdzsvaru, ietekmējam veselību.

Lai harmonija un līdzsvars pavada visu 2018.gadu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!