Naudas egregors ir prasīgs – ja vēlies, lai tavas attiecības ar naudu kārtotos gludi, tas cer no tevis sagaidīt "naudīgu" domāšanu. Ar dažiem no šādas domāšanas elementiem tu droši vien esi pazīstams, citus sastapsi pirmoreiz. Ideālā gadījumā vari pielikt ķeksīti pie visiem punktiem.

  1. Beidz čīkstēt un uzskatīt sevi par apbižotu, žēloties par savu dzīvi un apstākļiem, jo Visums grūtus apstākļus dod tāpēc, lai atturētu mūs no kaut kā graujoša vai lai nostādītu uz "īstā ceļa", vai arī kā sodu par citiem nodarīto. Un nekā citādi. Izproti Visuma mācību un pārslēdzies uz pozitīvu attieksmi.
  2. Pārstāj vēlēties naudu, lai būtu, no kā atdot parādus! Ja tava vēlēšanās skan tā, nauda nenāks pie tevis, bet uzreiz pie tiem, kam vēlies to atdot. Naudas egregoram nekādi vidutāji nav vajadzīgi! Nauda jāvēlas savām vēlmēm un vajadzībām.
  3. Formulē savas vēlmes tā, lai tās iekļautu ikdienišķus tēriņus "pēc noklusējuma". Piemēram – vēlos, lai šogad man pietiktu naudas ceļujumam uz Goa!
  4. Izravē sevī visas domas par to, ka kādam ir pienākums tev kaut ko dot, – cilvēkiem, Visumam... Tā ir apbižota nabaga domu gaita!
  5. Beidz ciklēties uz naudas trūkumu! Doma ir materiāla, un pēc Pievilkšanās likuma trūkums pievelk trūkumu. Savukārt, saskaņā ar Atbilstības likumu, viss apkārt esošais atspoguļo tavu domu stāvokli.
  6. ...un tas pats attiecas uz domām par parādiem! Tikai nepārproti – atdot parādus vajag, lai nebojātu karmu, bet nemitīgi domāt par parādiem gan nevajag.
  7. Centies nekad neaizņemties uz milzu procentiem (pie augļotājiem, bankā, ātrajos kredītos). Tādējādi tu pats izveido tā dēvēto enerģētisko zaglīti, kas veido tavas naudas aizplūdi. Labprātīgi pārkāpjot Līdzsvara likumu, tu uzņemies atdot vairāk, nekā esi paņēmis un dārgāk, nekā tas bija vērts. Jo vairāk tev ir tādu kanālu, jo tālāk tu esi no labklājības. Centies atdot šo naudu iespējami ātrāk un apcirst visus "zagļu kanālus", kas ar laiku kļūst tikai stiprāki.
  8. Domā par to, kur, kad, kā, ar ko vari nopelnīt, ja atkāpies no saviem stereotipiem. Droši vien atradīsies kaut kas tāds, ko tu varētu darīt pats, neatkarīgi no citiem un kas sākumā nestu kaut nelielus ienākumus. Vai saņemies pieteikties interesējošam, kaut nekad agrāk nedarītam darbam.
  9. Aizmirsti negatīvos parazītteicienus no sērijas "nauda – tas ir ļaunums", "godīgā darbā nopelnīt nav iespējams", "kā līdz šim bez naudas esam iztikuši – tā arī turpmāk izdzīvosim" un tā tālāk! Šīs frāzes izdomātas verdzības programmēšanai, un naudas egreors tās uzskata par apvainojumu.
  10. Nesaliec sev blokus no sērijas "es to nevaru atļauties". Gribi kaut ko – nospraud mērķi un ej uz to! Kā minējām rakstā par naudas egregoru, Visums ir dāsns, un naudas egregora priekšā mēs sākotnēji visi esam vienlīdzīgi. Pieslēdzies tam!
  11. Atceries likumu – Visums ir dāsns un labvēlīgs! Ja atzīsti tā likumus un seko tiem, tas nekad neatstās tevi bez iztikas līdzekļiem. Tāpēc atlikt naudu nebaltai dienai nevajag – tieši tā tu smalkajos plānos šo nebalto dienu sāc veidot. Atliec iedvesmojošākam mērķim!
  12. Gribi saņemt vairāk – būvē un palielini savu naudas plūsmu. Vispirms pavērs to uz sevi, pēc tam darbojies pēc shēmas: izvirzi mērķi – palūdz Visumam – apsoli kaut ko ziedot no savas puses – mierīgi gaidi – saņem – ziedo, ko biji apsolījis plus iekrāj. Ziedojuma lielums varētu būt 10 % no iegūtās summas un vēl 10 % noliec uzkrājumā. Ziedojums var būt arī labdarība, brīvprātīgais darbs, palīdzība kādam.
  13. Lai iegūtu, vienmēr kaut kas jāatdod, tāds ir Visuma Līdzsvara likums! Neatdosi pats – Augstākie spēki var atņemt veidā, kas tev nepatiks.

Ja tev šķiet, ka viss augstāk lasītais ir blēņas, atceries parunu: "Ja esi tik gudrs, kāpēc esi nabags?"
Raksta tapšanā izmantotas dažādos magu interneta forumos lasāmas atziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!