Foto: Shutterstock

18. februārī Merkurs pāriet zodiaka apļa noslēdzošajā zīmē – Zivīs. Vienmēr aktīvajam prātam, kuram vajag visu noskaidrot, organizēt un analizēt, šis ir visnotaļ pretējs flangs – varētu definēt arī kā dreifēšanu, jo Zivju zīme sevī ietver ļaušanos plūsmai, sajūtām, intuīcijai.

Smalkāk par Zivju zīmi

Pozitīvās izpausmes: emocionāls, intuitīvs, empātisks.

Negatīvās izpausmes: pesimists, nepraktisks, sasaistīts, nosliece visu atlikt, nenoteikts.

Pārvaldītās jomas: alkoholiskie dzērieni un kokteiļi, ķimikālijas, narkotikas un farmācijas produkti, slimnīcas un klīnikas, aprūpes centri, nafta un gāze, kuģniecība, kurpes, fotografēšana un fotokameras, filmas un kino industrija, spa. Slepenie dienesti, partijas, organizācijas, sektas. Nelegālas asociācijas un biznesi. Labošanas iestādes, apsardzes. Cietumi, izolatori. Klosteri.

Uzņēmējdarbībā: ienaidnieki, slepenas organizācijas, konkurence, slēpti pētījumi.

Organismā: kāju pēdas, ķermeņa šķidrumi, hormoni, limfātiskā, endokrīnā sistēma.

Kas kļūs aktuāls tuvākajā laikā?

Uzmanības lokā nonāk misticisms, noslēpumi, garīgās prakses vai vienkāršāk – ūdeņi, jūras, kuģošana un "plostošana" tiešā un pārnestā nozīmē.

Komunikācija kļūs daudz nenoteiktāka. Sarunās var ienākt daudz apšaubāmu, nepierādāmu faktu. Var uznākt netveramā "pirmspavasara skumja".

Fiziskajā plānā alkohols, saldumi un kino var aizmiglot prātu: labāk meklējam "apmierinājumu" un iedvesmu citā virzienā. Pēdu masāža sev vai partnerim būs īsti vietā!

Dienu pa dienai

Merkurs pāriet Zivju zīmē 18. februārī, gandrīz vienlaikus ar Sauli, kura turpina iepriekšējā zīmē iesākto prāta izgaismošanu, pakļaušanu savai jaudai un – neļaujot tam jau tā iluzorajās Zivīs saskatīt objektīvo realitāti sev riņķī. Turamies pie pašu līdzšinējās pieredzes, lai neaizpeldētu kopējā straumē.

19.–21. februārī, veidojot iespēju aspektu ar kārtībnieku Saturnu, ir iespēja materializēt savus sapņus: kaut vai salikt tos pa plauktiņiem. Turi pierakstu blociņu pa rokai, lai var piefiksēt savas vīzijas!

23.–26. februārī Merkurs savienojas ar Zivju zīmes pārvaldnieku Neptūnu. Lielisks brīdis garīgām praksēm, meditācijām vai mākslas performanču baudīšanai. Sadzīviskā līmenī – neslīgsti depresijā un citos dvēseliskos stāvokļos, bet nokārto ūdens jautājumus mājās.

25.–28. februārī komunikācijas meistars pievienojas personīgo attiecību ķīviņam starp romantisko Veneru Zivīs un ekspeditoru Marsu Strēlniekā. Ir iespēja pārsteigt pašam sevi ar netaktiskumu un strīdiem par absolūti filosofiskām tēmām.

27. februārī – 1. martā labas iespējas iedziļināties informatīvajā laukā sev apkārt. Vārdiem ir jauda – izmanto to gudri.

28. februārī – 2. martā optimisms un veiksme sarunās garantēta. Lielisks brīdis uztvert savas dvēseles dzīles.

4. martā savienojums ar Hīronu, diena var izvērsties interesanta. Uzmanīgi, lai neuzķertos uz kādu viltību vai manipulāciju!

Pēdējo trešdaļu Zivju zīmes Merkurs pavada kopsolī ar Veneru, dodot prātam estetizētu, vērtējošu un arī materiālu piegājienu. Reklāmas iespaidā vari kārtīgi patukšot savu maciņu dzīves baudīšanas virzienā.

Uzņēmējdarbībā laiks, kad var aktivizēties slēptie dienesti, varas struktūras, konkurenti, kā arī laiks, kad var padziļināti veikt ne pārāk atklātu izpēti. Palielinās darījumu iespējas jau iepriekš pieminētajās Zivju zīmes sfērās. Kā arī labvēlīgs brīdis visām Skorpiona un Mežāža zīmes jomām (par tām sīkāk – pie iepriekšējiem Merkura rakstiem, klikšķini uz saites).

Kas jāņem vērā?

  • Komunikācijas saturs šoreiz ieņems sekundāru lomu, priekšplānā nāk vēstījums, kuru nododam ar sajūtām, žestiem jeb "starp rindiņām".
  • Negaidīsim neko konkrētu no sarunu biedra – laiks, kad var kopā pasapņot!
  • Iegādājamies spa un citus sevis lutināšanas līdzekļus.

Neliela pauze pirms "pavasara draiva" – ļaujamies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!