Foto: Publicitātes attēli

Šobrīd notiekošās Rīgas modes nedēļas laikā prezentēta bērnu apģērbu zīmola "Paade Mode" 2018. gada rudens/ziemas kolekcija "Labāko draugu klases gadagrāmata". Jaunā kolekcija ir kā piedzīvojumiem bagāts ceļojums skolas ikdienā, sākot no mirkļa, kad bērns pirmo reizi atver dienasgrāmatu, un noslēdzot sezonu ar pasakainu ziemas brīvdienu atmosfēru.

Zīmola piedāvāto apģērbu klāstā ir dažādu stilu kleitas, sākot no eleganti piegrieztām līdz brīvā laika, mēteļi, bomber stila jakas, apjomīgi un bezvīļu adījumi, džemperi, legingi, žaketes un bikses zēniem. Par kolekcijas iedvesmu kalpojuši pasaulslavenu bērnu grāmatu varoņi, kā, piemēram, Anna no "Zaļajiem jumtiem", Toms Sojers un citi. Visi šie personāži rosinājuši iztēli ar mērķi radīt apģērbu, kas ir izteiksmīgs, spilgts, pārmantojams un liek bērnu acīm smaidīt.

"Bērnu ikdienas dzīvē skola ir piemērota vide sapņu īstenošanai, mācībām, draudzības saišu stiprināšanai, kur bieži vien apģērbs un stils ir elementi, kas spilgti raksturo bērna personību, un liek tai izcelties pārējo vienaudžu vidū. Lai atbilstu mūsdienīgu ģimeņu dzīvesstila prasībām, "Paade Mode" zīmola vērtības paredz, ka apģērbam jābūt izcili piegrieztam, ērti kopjamam un pārmantojamam. Šī brīža mode pieprasa, lai apģērbs būtu viegli kombinējams starp ielu un augstās modes stila elementiem. Tāpat tam jābūt piemērotam gan skolas apmeklējumam, gan, nomainot kādu apģērbu daļu, ar iespēju doties uz draugu ballīti," atzīmē "Paade Mode" radošā direktore Santa Pīlēna.

Palūkojies, ko jaunajā kolekcijā piedāvā bērnu modes radītāji!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!