Katrai planētai (tajā skaitā fiktīvajām, kāds ir Baltais Mēness Selēna) astroloģiskajā kartē, kas sastādīta uz cilvēka dzimšanas brīdi, ir savs uzdevums. Selēna stāsta par labo karmu, ko esam nopelnījuši iepriekšējās dzīvēs, un to, kā tas izpaužas šajā. Īsumā pastāstīšu par to, ko apzīmē Baltā Mēness atrašanās vieta katrā zodiaka zīmē.

Bet vispirms, lai noskaidrotu, kurā zodiaka zīmē atrodas tava Selēna, izveido savu karti kādā no brīvajiem interneta resursiem, piemēram, šeit (kā dzimšanas vietu vari minēt Rīgu).

Selēna Aunā

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija bruņinieks vai cīnītājs, un šajā dzīve Selēna atturēs šo cilvēku no vardarbības vai dažādiem riskantiem apstākļiem ar agresijas iezīmēm vai rezultātiem. Var izcīnīt veiksmīgi dazādas cīņas un gūt uzvaras godīgos pasākumos.

Pašā augstākajā līmenī var kļūt par gaismas cīnītāju, kas cīnās augstāku mērķu vārdā.

Selēna Vērsī

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija dāsns un nebija pārāk ieinteresēts materiālās lietās, tāpēc šajā dzīve viņam vienmēr būs atbalsts, veiksme materiālās lietās, kā arī laba veselība un labklājība. No otras puses, šie cilvēki var censties atkal būt dāsni un vairāk dot un palīdzēt citiem, ne tikai materiāli, bet arī enerģijas ziņā – kā dziednieki. Vairāk dodot citiem, vairāk saņem laba atpakaļ.

Var būt arī naudas vai materiālu lietu sargātāji.

Negodīgā veidā šiem cilvēkiem Baltais Mēness materiālas lietas iegūt neatļaus!

Selēna Dvīņos

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija gaišo spēku darbonis, par ko šajā dzīve viņš saņems labas attiecība ar ģimeni, draugiem, kaimiņiem un skolotājiem.

Var padoties zinības un mācības. Labi var savest kopā dažadus cilvēkus, kā arī viņos attīstīt dažādas spējas un prasmes.

Selēna Vēzī

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija mājas un ģimenes tradīciju nesējs. Iespējams, nodarbojās arī ar okultām lietām vai nomira, aizsargājot senās tradīcijas. Tāpēc šajā dzīvē viņš tiks atalgots ar labu ģimenes dzīvi, mājvietu, attiecībām ar savas tautas cilvēkiem un savu dzimto zemi.

Šajā dzīvē var godāt savas dzimtas aizgājušos un turpināt saglabāt dzimtas tradīcijas. Var apciemot iepriekšējo dzīvi.

Vēlams nepamest dzimto zemi, lai turpinātu saglabāt savu senču aizsardzību un atbalstu.

Selēna Lauvā

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija gaismas radītājs, sasniedza neatkarību un garīgu brīvību.

Šajā dzīvē tiks atalgots ar labu ģimeni, bērniem, mīlestību, kā arī ar citu simpātijām un labu attieksmi. Šis cilvēks var atklāt sevī zināšanas un ar tām dalīties, palīdzot citiem, dodot enerģiju.

Daudz var pievērsties pašizzināšanai un tikšanai galā ar citu problēmām enerģijas līmenī.

Selēna Jaunavā

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija pakļauts, nesa savu krustu un izcieta ciešana, taču nezaudēja pašlepnumu.

Šajā dzīvē cilvēkam var veikties ar darba jautājumiem un priekšniecību. Viņam var tikt uzlikti lieli darba pienākumi, vai sarežģītas situācijas, ar kurām viņš spēj tikt galā. Var arī sevi upurēt citu labā un darīt daudz labus darbus, rūpējoties par slimniekiem, palīdzot citiem. Tas var nest dziļas pārvērtības pašā cilvēkā.

Var kļūt par dziednieku vai ārstu.

Selēna Svaros

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija taisnības aizstāvis, līdzsvara nesējs un miera ieviesējs, taisnīgs tiesnesis. Šajā dzīvē viņš var iegūt mierīgu vidi, ģimenes dzīvi, labu laulību, kā arī uzticamus un labus kontaktus.

Var atkal kļūt par tiesnesi. Vai arī augstākajā līmenī var izvērtēt citus cilvēkus un meklēt taisnību miera dēļ.

Selēna Skorpionā

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē nodarbojās ar balto maģiju, izgāja cauri lielām ciešanām, attīrījās.

Šajā dzīvē tiek sargāts no melnās maģijas un negatīvām tumšās enerģijas sekām, kas varētu rasties, ja viņš pievērstos tumsai. Var būt grūtības, cīņas ar iekšējiem dēmoniem, attīrīšanās.

Augstākajā līmenī iegūst aizsardzību no Augstākiem spēkiem, no mirušajiem.

Selēna Strēlniekā

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija garīgais tēvs vai skolotājs, kurš bija izgājis cauri dažādiem testiem un mācībām. Missionārs, autoritāte, kurš, iespējams, tika sākotnēji atrauts no dzimtās zemes.

Šajā dzīvē gūst stipru pozīciju, autoritāti, atbalstu dažādās sociālās afērās. Var būt skolotājs – kā iepriekšējā dzīvē. Augstākā līmenī var kļūt par piemēru citiem, jo viņa darbi var nākt no Dieva. Var labi saprast citas kultūras un nest tradīcijas.

Selēna Mežāzī

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija ar neparastu karmu, ko, iespējams, uzņēma brīvprātīgi. Var gūt kādu kompensāciju, lai sasniegtu kādus mērķus, lai gan šī kompensācija var nākt tikai mūža nogalē. Var uzņemties citu cilvēku karmu, arī šajā dzīvē.

Augstākajā pakāpē var kļūt par gaismas nesēju un var savu dzīvi veltīt kādam konkrētam mērķim. Šo programmu viņam var arī palīdzēt īstenot augstāki spēki. Var glābt citus un palīdzēt citiem, uzņemoties pat ne tikai viena cilvēka, bet veselas nācijas karmu. Var kļūt par skolotāju.

Selēna Ūdensvīrā

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija starp labo un ļauno, absolūtā brīvībā, bija reformists, iedvesmots un atbalstīts ar citu ticību, palīdzēja gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Šajā dzīvē iegūst neatkarību un labus draugus. Viņam var būt viegli izdarīt izvēli starp labo un ļauno. Var atrast ceļu uz jaunu ticību un jaunu reliģiju. Veiksmīgs.

Selēna Zivīs

Var apzīmēt, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē bija piezemēts, dzīvoja pieticīgu dzīvi, iespējams – kā vientuļnieks, kurš slepus palīdzēja citiem, izrādīja līdzcietību un mīlestību slimajiem un vājajiem, kuriem bija nepieciešams atbalsts.

Šajā dzīvē var gūt harmonisku vidi un joprojām palīdzēt citiem, rūpējas par apkārtējiem cilvēkiem. Var būt dotības saskatīt zīmes vai piedzīvot vīzijas. Var komunicēt ar citām pasaulēm. Var palīdzēt citiem cilvēkiem saprast sevi, cietušajiem atgūties.

Mistisks dzīves ceļš, spēcīga intuīcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!