Foto: DELFI

Avārijas brigādes parks sezonu sācis ar daudziem jaunumiem, bet vasaras laikā iecerēts piedāvāt arvien jaunas izklaides. "Cālis" sniedz ieskatu fotogalerijā, kurā varēsi redzēt to, kas patlaban notiek parka teritorijā, bet šīs atpūtas un izklaides vietas idejas autors un saimnieks Mārtiņš Brezauckis pastāstīs, kas jau paveikts un kas vēl iecerēts šovasar.

No 1. maija jau ir pieejamas dinozauru atrakcijas pieaugušajiem, lāzeršautuve, minigolfa laukums, lielais lecamspilvens (apaļās formas), lidmašīnu karuselis, elektroauto autodroms, twister karuselis, tehnozaura galva.

Savukārt jau pavisam drīz tiks atvērts "Dip Dap" skrejriteņu stadions, ķengura atrakcija un "Merry go round" karuselis.

Vēl jūlija sākumā tiek solīti ūdens katamarāni, kā arī ūdens spēļu laukums, savukārt jūlija otrā pusē – meža vilcieniņš ar mežainīšu ciemu.

Jā, parks nemitīgi mainās un atrakciju skaits palielinās, tāpēc pat tiem, kuri tur jau kādu reizi bijuši, noteikti būs interesanti ieraudzīt un izbaudīt dažādus jaunumus.

Lūk, fotogalerija no parka!

Jau rakstījām, ka pērn 22. maijā Lielvārdes novada Lēdmanē atklāts lielākais izklaides un atrakciju parks "Avārijas brigāde" Baltijā. Vasaras mēnešos to apmeklēja vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku. Brezauckis pagājušās sezonas noslēgumā "Tūrisma Gids" stāstīja, ka šogad plāno sagaidīt 125 tūkstošus viesu, piesaistot vairāk apmeklētāju no kaimiņvalstīm – Igaunijas, Lietuvas un Krievijas.

Parka nosaukums un tematika veltīta populārajai latviešu filmiņai "Avārijas brigāde". Tajā apskatāmi arī dinozauru modeļi, "Cālis.lv" latviešu pasaku taka, Avārijas brigādes pilsētiņa un citas interesantas atrakcijas. Parka mērķauditorija ir bērni līdz 14 gadu vecumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!