Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. decembrī, no pulksten 12 līdz 13.30 Eiropas Savienības (ES) mājā notiks sociālā uzņēmuma "Palīdzēsim.lv" Ziemassvētku kartīšu izgatavošanas darbnīca. Pasākums norisināsies Aspazijas bulvārī 28, 1. stāvā, Rīgā.

Darbnīcā izgatavotās Ziemassvētku apsveikuma kartītes varēs paturēt sev vai nodot "Palīdzēsim.lv", kas tās pārdos labdarības tirdziņos. Ar iegūtajiem līdzekļiem organizācija īstenos dažādus sociālos mērķus.

"Palīdzēsim.lv" veicina sociālās izstumtības riska grupu nodarbinātību, iesaistot jauniešus un vecākus, kuri ikdienā rūpējas par bērniem ar dažāda rakstura veselības problēmām, suvenīru un rokdarbu izgatavošanā, kā arī piedāvājot darbu viesu namā un labdarības veikalā. Produktu un pakalpojumu radītie ieņēmumi tiek novirzīti sociālajiem projektiem – sociālā riska grupu jauniešu izglītošanai un socializēšanai, kā arī atbalsta sniegšanai ģimenēm, kurās aug bērni ar dažāda rakstura veselības problēmām.

Ilze Skuja, labdarības organizācijas dibinātāja un vadītāja: "Mēs ticam, ka, ziedojot un palīdzot citiem, mēs palīdzam arī paši sev. Mēs palīdzam sev izvērtēt mūsu patieso vērtību skalu. Mēs atgādinām sev, ka esam veselāki, veiksmīgāki un uzņēmīgāki, iespējams, tieši tāpēc, lai sniegtu atbalstu tiem, pret kuriem dzīve nav bijusi tik labvēlīga."

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots! Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu info@esmaja.lv. Ja piedalīsies kopā ar bērniem, lūgums norādīt viņu skaitu un vecumu.

Visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

Darbnīcu rīko sociālais uzņēmums "Palīdzēsim.lv" sadarbībā ar Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!