Foto: PantherMedia/Scanpix
Nodibinājums "Palīdzēsim.lv" aicina sagaidīt svētkus, dāvājot prieku citiem un līdz 30. decembrim piedaloties akcijā "Sasildīsim sirsniņas". Akcija tiek organizēta, lai piepildītu vairāk kā 500 bērnu un jauniešu sapņus par Ziemassvētkiem kā gaišuma, siltuma un mīļuma pilniem svētkiem.

"Palīdzēsim.lv" sadarbojas ar vairāk nekā 500 bērniem un jauniešiem ar dažādām veselības un sociāla rakstura problēmām. Katrs no šiem bērniem vēlas sagaidīt īstu Ziemassvētku brīnumu un mēs varam viņiem palīdzēt to piedzīvot.

Akcijas organizatori aicina ziedot naudas līdzekļus, vai sarūpēt dāvanas bērniem no audžuģimenēm, daudzbērnu un trūcīgām ģimenēm, bērniem ar īpašām vajadzībām un aprūpes centriem. Ziedotie līdzekļi tiks izlietoti dāvanām un jautram, izzinošam un aktīvam piedzīvojumam – Ziemassvētku ballei.

Ir vairāki veidi, kā tu vari iesaistīties un palīdzēt:

  • pārskaitot naudu uz organizācijas kontu;
  • izveidojot mantisko ziedojumu kasti savā uzņēmumā un kopā ar kolēģiem to piepildot ar svētku dāvanām – saldumiem (konfektēm, cepumiem, piparkūkām, riekstiem, u.c.) kā arī dažādām jauniešiem piemērotām lietām, piemērām, grāmatām, kosmētiku, ķermeņa kopšanas līdzekļiem, veļu, zeķubiksēm, rotas lietām u.tml. Savukārt, ja vēlies sagādāt dāvanas mazākiem bērniem, tad "Palīdzēsim.lv" komanda dāvanu kastē iesaka ielikt attīstošās rotaļlietas, grāmatas un zīmēšanas piederumus, krāsojamās grāmatas, puzles, galda spēles u.tml.
  • iegādājoties bērnu, jauniešu un ģimeņu radītos suvenīrus, 15. un 16, decembrī apmeklējot "Palīdzēsim.lv" labdarības stendu tirdzniecības centrā "Domina Shopping". Piedāvājumā būs īpašo bērniņu mammu adītas zeķes vai cepurītes, ar lavandu pildītus smaržspilventiņus, eglīšu rotājumus, bērnu zīmētas apsveikuma kartiņas, sociālā riska grupas jauniešu darinātās sveces vai ziepes un citus suvenīrus. Daļu no produkcijas vari aplūkot šeit.

Suvenīrus var iegādāties arī "Palīdzēsim.lv" centrā Kr.Valdemāra 118, iepriekš vienojoties par ierašanās laiku, zvanot Laurai Šteinai pa tālruni 29110203.

Vairāk informācijas par akciju vari uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!