Foto: instagram.com/happygreylucky
Interneta plašumos bieži vien var atrast aktīvu mammu publicētus dzīvesstila emuārus vai fotogrāfiju galerijas, kurās viņas dalās ar noderīgiem ieteikumiem un neredzētām idejām, kā dzīvi ar bērniem padarīt vieglāku un interesantāku. Tāpat māmiņas iecienījušas tērpšanos ar bērniem identiskos tēlos, taču Sinas un Krisa ģimenē šajā aizraujošajā projektā iesaistās arī tētis.
View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Dec 6, 2018 at 12:21pm PST


Interneta vidē atrodamajiem mammu projektiem ir vairāki virzieni, piemēram, kamēr vienas orientējas uz radošām fotogrāfijām, citas dalās ģimeniskas mājas interjera padomos, taču vēl kādas klāsta ieteikumus, kā ģimenē saglabāt harmonijas sajūtu. "Instagram" kontā "Happy Grey Lucky" tiek apvienotas visas šīs lietas, un par to rūpējas konta uzturētāja Sina.

View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Dec 3, 2018 at 12:37pm PST


Viņa ar vīru un abām atvasēm – Izabellu un Nikolasu – dzīvo Toronto, nelielā, sarkanā ķieģeļu mājā pie pludmales, vēsta blogā pieejamā informācija. Lai gan fotogrāfijas ir patiesi daudzveidīgas, starp tām īpaši izceļas attēli, kuros visi ģimenes locekļi iemūžināti identiskos tēlos. Jā, arī tētis Kriss redzams radošajās bildēs, kurās viņa tērps salāgots sievas un bērnu drēbēm.

View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Mar 3, 2019 at 11:52am PST


Bieži vien publicētajās fotogrāfijās viņi ne vien ģērbušies vienādi, bet arī teju vai atkārto viens otra darbības. Viņu kolekcijā atrodamas bildes, kurās visi šķietami lasa avīzi, malko kādu dzērienu, dodas ceļojumā vai vienkārši sakrusto kājas. Šādu fotogrāfiju uzņemšana prasa gatavošanos, jo aina un noskaņa tiek uzburta speciāli konkrētajam gadījumam.

View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Feb 15, 2019 at 12:00pm PST
View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Jan 28, 2019 at 11:49am PST


Jāpiebilst, ka četrotnes fotogrāfijām īpašu odziņu piešķir jaunākais ģimenes loceklis Nikolass, kurš parasti pārsteidz ar atšķirīgu žestu, darbību vai skatienu.

View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Aug 3, 2018 at 9:42am PDT


Publicētās fotogrāfijas ar plašajiem aprakstiem raisījušas interesi arī citos lietotājos – sekotāju skaits sasniedzis 418 tūkstošus. Tāpat profilā tiek atrādītas interesantas bildes, kurās mamma sev un bērniem "piemēra" neparastas drēbītes, taisa mākslas darbus uz grīdas un dara citas lietas.

View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Aug 22, 2018 at 11:51am PDT


Taču šis nav vienīgais "Instagram" projekts, kurā vecāki izpaužas ar radošumu. Šajā rakstā lasi par vēl citiem iedvesmojošiem profiliem, kuru bilžu galerijās galvenie varoņi ir bērni.

View this post on Instagram

A post shared by Sina ♡ Happy Grey Lucky (@happygreylucky) on Dec 20, 2018 at 12:05pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!