15. maijā, dienas vidū, par mīlestību, romantiku, partnerattiecībām, naudu un citām tēmām atbildīgā Venera pāriet no Auna zīmes uz Vērša zīmi, kur tā uzturēsies līdz 9. jūnija agram rītam. Šīs pārmaiņas nes līdzi stabilitāti, vienkāršību, mieru, kvalitāti, baudīšanu gan attiecībās, gan naudas jautājumos. Kā tieši tas viss izpaudīsies, aplūkosim zemāk.

Iemīlēšanās, mīlestība, romantika

Venera Vērša zīmē tiecas pēc stabilitātes un drošības attiecībās. Līdz ar to šāds cilvēks vairāk ievēros tos un, iespējams, iemīlēsies tajos, kas ir stabili, nosvērti, uzticami, ar labu gaumi. Venera Vērsī mīlestību uztver ļoti nopietni. Mīlestības pamatā ir uzticība, ilglaicīgums un sapratne. Cilvēks ar šādu Veneras stāvokli, visticamāk, mīlestību izpaudīs caur sirsnību, mīļumu un uzticību. Ļoti iespējams, teiks otram daudz komplimentus, jo arī pats tādus vēlas saņemt pretī. Komplimenti gan būs pamatoti un patiesi, kalpos arī kā iekarošanas līdzeklis.

Ja reiz iemīlēšanās un mīlestība ir atnākusi, Venera Vērsī centīsies veidot ilglaicīgas, stabilas attiecības. Jūtas veidojas pamazām, īslaicīgu izklaidi viņi noteikti nemeklē, turklāt cita cilvēka dēļ savu galvu pilnībā nepazaudēs, spēs skaidri domāt un rīkoties.

Cilvēks ar Vērša Veneru savā būtībā ir bezcerīgs romantiķis. Ļoti labprāt pavada nesteidzīgu laiku kopā ar otru baudot atmosfēru, labu mūziku, ēdienu, dzērienus, filmas, koncertus vai jebko citu, kas ir labas kvalitātes un komfortabls. Cilvēki ar šādu Veneras stāvokli labprāt mīl apskāvienus un pieskārienus, kas bieži viņiem ir priekšspēle arī seksam. Ļoti novērtēs labu masāžu un arī paši tādu labprāt sniegs. Šo īpašību dēļ Veneru Vērša zīmē nav grūti savaldzināt, ja vien ievēro visus spēles noteikumus un šādas Veneras vajadzības. Protams, Venera Vērsī savu patieso dabu neatklās uzreiz, nepieciešama uzticība, lai redzētu visu romantikas, komforta un baudīšanas spektru.

Ikvienam no mums līdz 9. jūnijam var nebūt vēlme meklēt jaunu dzīves partneri. Tieši pretēji, gribēsies būt kopā ar esošo, vai arī mīlestība atnāks pati bez aktīvas iesaistīšanās. Visi varam kļūt jutīgāki, tāpēc vajadzētu palutināt sevi ar to, kas pašiem tik ļoti patīk. Labi, ja izdodas palutināt arī sev tuvos.

Partnerattiecības

Sievietes ar Veneru Vērsī ir praktiskas, pārliecinātas, mīl komfortu, stabilitāti, kvalitāti. Viņām piemīt dabisks skaistums un sievišķība. Viņas ir taisnīgas, labprāt lutina sev tuvos ar delikatesēm, īpaši izmeklētām aktivitātēm, tā parādot savu romantisko pusi. Viņas noteikti nav salkani romantiskas, jo praktiskā rakstura daļa iedod visam struktūru, kārtību un realitātes devu. Viņas ir jutīgas – tauste, garša, oža, dzirde, redze ir īpaši attīstītas, tāpēc arī visām maņām ir jāsniedz bauda. Viņām patīk ilgstošas un stabilas attiecības, kurās viena no vērtībām būs uzticība.

Vīrietim ar Veneru Vērša zīmē interesē pārliecinātas, stabilas, mīļas, sievišķīgas, sirsnīgas sievietes, kuras ir mierīgas, dzīvi uztver viegli un kurām piemīt gaumes izjūta. Šāds vīrietis gan nevēlas pārāk neatkarīgu sievieti. Sieviete, ar kuru kopā var atpūsties un baudīt dzīvi, būs tieši laikā. Viņam arī patiks sievietes ar patīkamu, skanīgu un melodisku balsi, kuras spēs apmierināt viņa jutīgās maņas, turklāt lielāku uzmanību pievērsīs sievietēm ar smilšu pulksteņa figūru.

Attiecībās galvenās vērtības būs stabilitāte, mierīgums, kopīga laika pavadīšana, baudot dzīvi un attiecības, vienkāršība kombinācijā ar kvalitāti, uzticība, cieņa. Ilgu laiku savā dzīvē cilvēks ar Veneru Vērsī var gaidīt īstās attiecības un pēc tam turēties pie tām. Kad izdodas atrast šādas attiecības, tās būs mierpilnas un ļoti ilglaicīgas, visticamāk – kopā nodzīvojot līdz sirmam vecumam. Attiecībās noteikti vajag vienam otru palutināt, taču nevajag sagādāt pārāk negaidītus pārsteigumus. Dažkārt attiecībās var traucēt greizsirdība un privātīpašnieciskums, bet šīs īpašības sāk izpausties tikai tajās attiecībās, kur nav uzticība.

Mums visiem, kas esam attiecībās, līdz 9. jūnijam var prasīties tā vienkārši un mierīgi pabaudīt dzīvi kopā. Varam sniegt viens otram masāžu, palutināt ar lietām, kuras zinām, ka otram tiešām patīk un ka viņš izbaudīs tās. Protams, to pašu vēlēsimies saņemt pretī. Varam kopīgi laiskoties pie jūras vai kopīgi labiekārtot savu māju vai dārzu. Aktīvajiem var rasties vēlme piebremzēt, pārdomāt savas attiecības vai pat nostabilizēt tās.

Nauda

Nauda ir Vērša Veneras jājamzirdziņš. Cilvēki ar šādu Veneras stāvokli mīl labas kvalitātes, pat nedaudz greznas un luksusa lietas. Ja līdzekļi atļauj, tad komforts un nedaudz konservatīvs stils būs manāms visapkārt. Vērsis nepārspīlē, jo viņš ir arī liels praktiķis, ļoti labi prot rīkoties ar naudu.

Mums visiem šis mēnesis var būt pietiekami labvēlīgs naudas vairošanai, stabilitātes ieviešanai tajā, vai vismaz radīsies šādas vēlmes. Dažkārt varbūt lēmumu pieņemšana var būt par lēnu, jo Vērsis ir apdomīgs, bet iespējas ir gan nopelnīt, gan baudīt dzīvi un attiecības!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!