9. jūnijā no rīta par mīlestību, romantiku, partnerattiecībām, naudu un citām tēmām atbildīgā Venera pārgāja no Vērša zīmes uz Dvīņu zīmi, kur tā uzturēsies līdz 3. jūlija vakaram. Tikām pie viegluma, flirta, gaisīguma, koķetērijas. Cik lielā mērā un kā, iepazīsimies zemāk.

Iemīlēšanās, mīlestība, romantika

Iecerētajam vajadzētu reaģēt uz cilvēka ar Veneru Dvīņu zīmē sociālajām aktivitātēm. Vari spiest "patīk" viņa/viņas tekstiem internetā, atbildēt ar flirtu uz kādiem izteikumiem vai darīt jebko citu. Šāda uzvedība var radīt pastiprinātu interesi par tevi un vēlmi uzspēlēt šo spēli, kas, savukārt, var novest pie simpātijām. Jā, tieši spēli, jo cilvēks ar Veneru Dvīņos uz iemīlēšanos, romantiku un mīlestību raugās kā bērns uz rotaļlietām. Kamēr rotaļlieta ir interesanta, nedaudz neizdibināma, ziņkāri un uzmanību raisoša, tikmēr ir labi. Kad sāk kļūt garlaicīgi, Venera Dvīņos sāk lūkoties citā virzienā, sāk meklēt citu iecerēto, citu rotaļlietu.

Tātad Dvīņu Veneras jūtas, iemīlēšanās, mīlestība nav noturīga. Viss ir ļoti mainīgs, viegls, gaistošs. Ja šādiem cilvēkiem rodas interese, tā var būt ļoti cieša, kamēr uzrodas kaut kas saistošāks. Viņi ļoti labprāt flirtē, viegli un ātri iemīlas, lai gan primāri var uzķerties uz saturīgām sarunām, kuras Veneru Dvīņu zīmē kaut kādā mērā izaicina.

Flirts ir viena no Dvīņu Veneras dabiskajām saziņas valodām. Ne vienmēr flirts nozīmē, ka šis cilvēks vēlas ar tevi iepazīties tuvāk. Ilgstošu mīlestību šie cilvēki var saglabāt tikai tad, ja tā ir izaicinoša, rotaļīga, interesanta, kustīga. Nav izslēgta iemīlēšanās vienlaikus vairākos cilvēkos.

Venera Dvīņos spēj būt romantiska. Šajā gadījumā spēcīgais ierocis ir valoda, caur kuru tiek pausta romantika. Mīlestības vēstules, dziesmas, ziņas vai vienkārši rotaļīgas sarunas būs īstais šo cilvēku romantikas virziens. Sveču gaisma viņos neraisīs romantiskas jūtas, bet, ja aprakstīsi vai izstāstīsi, kā šī sveču gaisma izskatās, ko tā raisa tevī, ko ar to varat izdarīt, ātri atgūsi šā cilvēka uzmanību. Arī paši viņi var daudz runāt, reizēm par daudz, jo nepamana, kā sabojā tuvības brīžus.

Līdz 3. jūlijam ikvienam no mums var rasties vēlme vairāk flirtēt, pievērst uzmanību savstarpējām attiecībām. Vēlēsimies izbaudīt brīvības sajūtu, vieglumu, gaisīgumu un komunikāciju ar citiem cilvēkiem. Vajadzētu arī apmierināt mūsu ziņkāri, alkas pēc kaut kā jauna. Gatavojamies piedzīvojumiem un īstenojam tos.

Partnerattiecības

Sievietes ar Veneru Dvīņu zīmē ir īstas flirta virtuozes, jo galvenais priekšnosacījums ir, lai viņām būtu interesanti. Nu tad ar savu vieglumu, ziņkāri un atvērtību pasaulei viņas izdomās dažādus veidus, kā saglabāt interesi vai izraisīt jaunas, nebijušas situācijas. Šīs sievietes ir brīvības iemiesojums, viņas nevar piesiet. Ja kāds to cenšas darīt, viņas izvairīsies, bēgs vai sāks rīkoties pilnīgi pretēji.

Labāk ļaut viņām justies brīvām, neatkarīgām. Venera Dvīņu zīmē noteikti nodrošina sievietēm alkas pēc daudzveidības ikvienā jomā, tajā skaitā – intelektuālajā bagātībā. Viņas var būt sportiskas, piedzīvojumus mīlošas, bet arī romantiskas un sievišķīgas. Viņām ir daudz dažādu seju kā hameleonam, līdz ar to garlaicīgi ar viņām nav.

Vīrietis ar Veneru Dvīņos ir ieinteresēts intelektuālās un gudrās sievietēs, kuras ir daudzpusīgas, neatkarīgas, mainīgas, visādā ziņā interesantas. Viņš labprāt risinātu dažādas prāta spēles kopā ar sievieti. Sievietes izskats nav tik noteicošs, galvenais, lai sieviete prot "spēlēties" ar viņu. Viņš var pavadīt laiku ar vairākām vienlaikus.

Attiecībās ļoti liela loma ir komunikācijai, kurai jābūt izaicinošai, rotaļīgai, ziņkāri un interesi rosinošai. Cilvēks ar Veneru Dvīņos var runāt par jebko vispārīgu un virspusēju, piemēram, laikapstākļiem, bet tas nenozīmē, ka šāda komunikācija uzturēs attiecības. Sagrozi viņa prātu, pastāvīgi uzturi intrigu – tā spēsi noturēt Dvīņu Veneras interesi, mīlestību pret tevi un, iespējams, nodrošināsi ilgstošas attiecības. Nedod iemeslu meklēt kaut ko interesantāku. Šiem cilvēkiem var nebūt svešas vairākas attiecības vienlaikus. Atceries gan, ka Venerai Dvīņos nepieciešama brīvības sajūta, daudz laika ar sevi vai citiem cilvēkiem. Necenties viņu ierobežot.

Visiem, kuri esam attiecībās, līdz 3. jūlijam vajadzētu piestrādāt pie jaunu vēsmu ienešanas tajās. Izdomājam kaut ko spontānu, nebijušu, realizējam kādus izsapņotus sapņus. Cenšamies būt brīvāki un arī rotaļīgāki attiecībās. Pamēģinam vairāk flirtēt!

Nauda

Nauda nav tā stabilākā vērtība līdz 3. jūlijam. Tas nenozīmē, ka nauda nebūs, – tā būs. Venera Dvīņu zīmē vienkārši nedomā par naudu, un šādā stāvoklī tā parasti visvairāk nāk. Uz naudas tērēšanu gan Dvīņu Venera ir vairāk orientēta – vienkārši ir nepieciešamība apmierināt visas savas intereses. Vienkāršāk nauda nāks visu to profesiju pārstāvjiem, kuriem darbs ir saistīts ar mainību, informāciju, komunikāciju, daudzveidību.

Mums visiem šajā periodā nauda kalpos vēlmju apmierināšanai, tā mums būs instruments, kāda patiesībā arī ir naudas loma. Tiem, kuri vēlēsies nopelnīt, jāpatur prātā, ka nedrīkst pārāk koncentrēties uz naudu, jo tad naudas enerģija tiek nedaudz ierobežota. Atceramies, ka pēc Dvīņu zīmes būs Vēža zīme, kurai arī nauda būs nepieciešama, tāpēc cenšamies tomēr parēķināt līdzi saviem tēriņiem un ienākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!