Planēta Merkurs no 27. jūnija līdz 29. augustam dzīvosies pa Lauvas zīmi, tiesa – ar nelielu atkāpšanos Vēža zīmē no 19. jūlija 11. augustam, jo Merkurs "atcerēsies", ka ir kaut ko tur piemirsis izdarīt...

Rakstu un saprotu, ka būs diezgan pagrūti sakarīgi uzrakstīt to, ko Merkurs varētu šajā laika posmā sadarīt, jo tas būs iekļuvis cilpā, t.i., Dieva ziņnesim ir jāpasoļo atpakaļgaitā. Turklāt spīdekļu aptumsumi stipri ietekmēs procesus te, uz Zemes.

Atceries, ka no 8. jūlija līdz 1. augustam Merkurs ir retrogrāds, un šis laikposms nav labvēlīgs jaunu uzņēmumu dibināšanai, jaunu darbu sākšanai, darbavietas maiņai, jaunu kontaktu dibināšanai, nav ieteicams pirkt automašīnu, datoru, tālruni, jo šajā laikā iegādātā tehnika slikti kalpos vai to var pazaudēt. Lai sevi nepakļautu nevajadzīgam riskam, šos pirkumus jāatliek līdz laikam, kad Merkurs vairs nebūs retrogrāds. Šajā laikā jābūt uzmanīgam, parakstot dokumentus, veicot elektroniskos sūtījumus, pārskaitot naudu, jo pastāv liela varbūtība, ka kļūdas dēļ adresāts var nesaņemt tevis sūtīto ziņu un labākā gadījumā sūtījums atgriezīsies atpakaļ.

Šis laiks ir domāts, lai sakārtotu savas domas, pabeigtu lasīt iesākto grāmatu, satiktos ar veciem draugiem un paziņām, kas kādu laiku nav redzēti, nokārtotu parādus, saistības un jautājumus, kas bija atlikti uz nezināmu laikposmu. Īstais brīdis lietu pabeigšanai! Šis laika periods ir lielisks, lai nedaudz norobežotos no ārējās pasaules, vairāk ielūkotos savā iekšienē un padomātu par sev visbūtiskāko. Šajās dienās produktīva ir vientulība. Paanalizēt sevi. Varbūt izlikt uz papīra visas negācijas, kas sakrājušās, un tās sadedzināt?

2. jūlijā pulksten 22.16 būs pilns Saules aptumsums 10 grādos un 38 minūtēs Vēža zīmē, bet 17. jūlija pulksten 00.38 būs daļējs Mēness aptumsums 24 grādos un 4 minūtēs Mežāža zīmē. Divas nedēļas pirms un divas nedēļas pēc spīdekļu aptumsumiem ir liktenīgu pavērsienu koridors, pa kuru ienāk svarīgi notikumi cilvēku dzīvēs. Tamdēļ vajadzētu piesargāties ar izteikumiem, dzīvot rāmāk un vairāk piedomāt par savas iekšējās pasaules sajūtām, varbūt izdosies atrast saikni ar savu patieso "Es" un saprast, ko tad īsti vēlos sasniegt, kas man ir pašreiz vissvarīgākais. Man pašai personīgi vairāk patīk Mēness aptumsuma laiks, jo tad sastāvējušās situācijas, kuras nu nekādi nerisinājās, tieši šajās dienās atrisinās it kā pašas nodevis. Tiesa, varbūt kādam tas varētu sagādāt ļoti sāpīgus emocionālos pārdzīvojumus, bet toties parasti rodas skaidrība.

Jūlija pirmajās dienās Merkurs būs savienojumā ar Marsu, kas palīdzēs asināt prātus, pieņemt izšķirošus lēmumus un rīkoties. Domāju, ka bez asām vārdu pārmaiņām nu nekādi neizdosies iztikt. Un vēl no 3. līdz 20. jūlijam Saulei pretim nostāsies Saturns, Plutons un arī Dienvidu Mēness mezgli – un tad parasti šajās dienās ir vēsāks laiks un arī drūmāks noskaņojums. Tāpat notikumi var pieņemt stipri liktenīgu nokrāsu. Arī Marss ar Veneru jūlija pirmajās dienās mainīs zodiaka zīmes. Ļoti interesanta situācija debesu jumā! Interesanti būs pavērot, kas tad tik svarīgs te uz Zemes notiks?

21. jūlijā pulksten 15.34 retrogrādais Merkurs būs tieši Saules sirdī. Šādi brīži gadā ir vidēji sešas reizes. Šajā dienā var atnākt ģeniālas idejas, kad izpratne ir pārcilvēciska un saskanīgi rezonē ar Visumu. Turklāt retrogrādā Merkura iespaidā iespējami spēcīgi regresijas, psihoanalīzes, šamanisma, jogas, reiki, hipnozes u. tml. seansi. Izcils talismanu izgatavošanas laiks! Var iekodēt ļoti vērtīgu informāciju. Izglītojies! Gribasspēks izpaužas caur vārdu. Iespēja spēcīgi apzināties, "ko es patiesībā gribu".

Cilvēkiem ar jūtīgāku psihi un tiem, kuri vairāk orientēti uz savu ego, būs samērā grūti kontrolēt emocionālo stāvokli. Jo, pakļaujoties tā brīža emocijām, var "sastrādāt" lietas, par kurām vēlāk nāksies stipri nožēlot.

Būtiski, ka pēc savas retrogrādās kustības Merkurs vēlreiz "apdzīs" Sauli un 4. septembrī pulksten 04:40 atkal atradīsies Saules "sirdī". Tas arī nozīmē, ka visas domas un darbi, kas apzināti 21. jūlijā, iegūs vēlreizēju papildinājumu, piepildījumu, realizāciju 4. septembrī. Paveicot svarīgu iekšēju darbu šobrīd, vari apsteigt laiku un paredzēt sev veiksmīgāku iznākumu līdz pat 4. septembrim.

No 11. līdz 29. augustam Merkurs atradīsies Lauvas zīmē. Šajā laikā runas būs ar teatrālu nokrāsu, pašiedvesmojošas. Daudzi gribēs radīt iespaidu, tāpēc runās spoži, dramatiski un pat, paceļot balsi. Jautri stāsti, anekdotes un vienkārši dzirkstoši smiekli spēs uzlabot sliktu omu. Bērniem vieglāk būs izprast vecāku pamācības nepiespiestā un rotaļīgā gaisotnē.

Tie, kuri ir stipri ietiepīgi jau no dzimšanas, paliks šajā laikā vēl ietiepīgāki, jo nu nekādi nespēs pielāgoties citādi domājošo uzskatiem. Šo laiku varētu atzīmēt kā objektīvas diskusijas trūkuma periodu, jo domas vairāk būs akcentētas uz sevi uz savu subjektīvo prātu. Patiks tie, kuri solīs saulainu nākotni un vispār būs ar saulaini optimistisku noskaņojumu. Nesaskaņas šajā laika periodā vieglāk atrisināt ar jokiem un nepiespiestā gaisotnē.

Lai viegla doma un raits solis!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!