Foto: F64
Svētdien, 8. decembrī, Rīgā norisināsies jau par tradīciju kļuvušais Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens "Santa Fun Run". Šogad pasākuma mērķis ir palīdzēt bērniem Latvijas slimnīcās ātrāk izveseļoties.

"Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens kļuvis par jauku tradīciju daudziem cilvēkiem Latvijā. Tas ir pozitīvām emocijām piepildīts pasākums, kurā piedalās simtiem jautru dalībnieku – gan ģimenes, gan atraktīvas uzņēmumu komandas un kolektīvi, kā arī individuāli dalībnieki," norāda labdarības pasākuma rīkotāju, Rīgas Starptautiskā "Rotari" kluba pārstāvis Māris Iecelnieks.

Skrējienā, kas notiks jau 12. reizi, var piedalīties ikviens, iegādājoties biļetes, no kurām ienākumi tiks ziedoti dakteriem klauniem jeb biedrībai "Dr.Klauns". Mērķis ir iepriecināt Latvijas slimnīcās nokļuvušos bērnus un veicināt viņu ātrāku izveseļošanos. Ziemassvētku vecīšu tērpi jau iekļauti biļešu cenā, savukārt Ģimenes biļešu cenā iekļauti divi kostīmu komplekti pieaugušajiem un divi kostīmu komplekti bērniem.

Labdarības pasākumu organizē Rīgas Starptautiskais "Rotari" klubs un SIA "ZeBerry", kas aicina kopā ar "Dr.Klauns" izdarīt labu darbu un pievienoties Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam. Pasākumam starts tiks dots pulksten 11.30, bet pulcēšanās Doma laukumā sāksies jau pulksten 10.30.

Biļetes iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē ekase.lv. Ziemassvētku vecīša kostīmus var saņemt viesnīcās "Radisson Blu Daugava Hotel" (Kuģu ielā 24, Rīga) un "Tallink Hotel Riga" (Elizabetes ielā 24, Rīga). Tērpus varēs saņemt arī pasākuma norises dienā, 8. decembrī, Doma laukumā pirms skrējiena sākuma, sākot no pulksten 10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!