Foto: DELFI

Svētdien, 8. decembrī, Vecrīgā norisinājās tradicionālais Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens, pulcējot interesentus visdažādākajās vecuma kategorijās. Tematiski tērptais ļaužu pūlis labdarības skrējiena ietvaros Vecrīgas ielās devās jau 12. reizi.

Katru gadu pasākuma ienākumi tiek novirzīti kādam cēlam mērķim, un šis gads nav izņēmums. Saziedotie līdzekļi tiks nodoti dakteriem klauniem jeb biedrībai "Dr.Klauns", ar mērķi iepriecināt Latvijas slimnīcās nokļuvušos bērnus un veicināt viņu ātrāku izveseļošanos.

"Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens kļuvis par jauku tradīciju daudziem cilvēkiem Latvijā. Tas ir pozitīvām emocijām piepildīts pasākums, kurā piedalās simtiem jautru dalībnieku – gan ģimenes, gan atraktīvas uzņēmumu komandas un kolektīvi, kā arī individuāli dalībnieki," norāda labdarības pasākuma rīkotāju, Rīgas Starptautiskā Rotari kluba pārstāvis Māris Iecelnieks.

Vairāk par pasākumu un šī gada mērķi lasi šeit.

Foto:

2018. gadā Ziemassvētku vecīšu skrējienā saziedotie līdzekļi tika novirzīti bērniem ar kustību traucējumiem un rehabilitācijai. Atskatu uz labdarības pasākumu lūko šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!