1. HIGIĒNA. Ieteicams rūpīgi un bieži mazgāt rokas ar ziepēm vai dezinficēt ar antiseptiskiem līdzekļiem. Mazgājiet rokas pirms ēšanas, pēc saskares ar dzīvniekiem un pacientiem, pēc higiēnas procedūrām, pirms un pēc ēdiena sagatavošanas, kā arī ēdiena gatavošanas laikā;
2. TELPU DEZINFICĒŠANA. Ēteriskajām eļļām, īpaši tējas kokam, piemīt antiseptiskas īpašības. Iztvaicētājā pievienojiet dažus pilienus tējas koka eļļas un dezinficējiet iekštelpu gaisu. To var izmantot arī ofisos un darba telpās;
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit