Foto: DELFI
Vasara jau gandrīz ir vidū, kas nozīmē, ka ir īstais laiks baudīt izpriecas svaigā gaisā. Ar pilnu jaudu šobrīd darbojas arī izklaides parks "Avārijas brigāde", kas šosezon priecē gan lielos, gan arī mazos apmeklētājus ar dažādiem jaunumiem.

Tiem, kuri nolēmuši atpūsties Avārijas brigādes parkā, pamanīs, ka šovasar izstādīta pavisam jauna ekspozīciju kolekcija "Cālis.lv" stāstu takā, kuru veidojusi māksliniece Vladlena. Ļaudis, kuri vēlas uzņemt kādu foto atmiņām, šogad var lepni pozēt pie jaunā parka iemītnieka – gorillas figūras. Augusta beigās apmeklētāji varēs arīdzan izmēģināt jaunu atrakciju – amerikāņu kalniņus, kas vairāk piemēroti ģimenei.

Arī par kārumniekiem šovasar ir īpaši padomāts – pēc apmeklētāju ieteikumiem ir paplašinātas ēdināšanas zonas, kā arī pēc pieprasījuma ēdienkartēs iekļauti tādi ēdieni kā Cēzara salāti, dažādas pastas un burgeri. Tie, kas apmeklējuši parku jau iepriekš, būs priecīgi uzzinot, ka piedāvājumā atgriezušās pašu gatavotās vafeles. Katrā ziņā – par izsalkumu nav jābaidās!

Foto: DELFI

Avārijas brigādes parks arīdzan 1. augustā aicina uz "Superīgāko vasaras dienu", kad parkā viesosies gan akrobāti, gan mūziķi, piemēram, grupa "Bermudu divstūris" un dziedātāja Patrisha, kā arī iluzionists Robijs Trankalis un vēl daudzi citi mākslinieki. Vakara noslēgumā plānota arī krāšņa uguņošana. Vairāk informācijas par pasākuma norisi meklē šeit.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas jau šobrīd par 15 eiro. Pērkot biļeti 1. augustā, tās pilna cena ir 20 eiro.

Foto: DELFI

Jau vēstījām, ka 2017. gada 22. maijā Lielvārdes novada Lēdmanē tika atklāts lielākais izklaides un atrakciju parks "Avārijas brigāde" Baltijā. Parka nosaukums un tematika veltīta populārajai latviešu filmiņai "Avārijas brigāde". Tajā apskatāmi arī dinozauru modeļi, Avārijas brigādes pilsētiņa un citas interesantas atrakcijas. Parka mērķauditorija ir bērni līdz 14 gadu vecumam.

Vairāk fotogrāfiju no Avārijas brigādes parka skati galerijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!