Foto: Shutterstock
Lūk, arī septembris ir klāt! Laiks sākt atvadīties no vasaras un uzzināt, ko debesu spīdekļi mums sola jaunajā sezonā. Īsumā par svarīgāko – tagad jāķeras pie darbiem un nedrīkst ieslīgt rudens depresijā!

Parasti septembris ir veiksmīgākais laiks atbildīgajiem un uzticamajiem, jo šis ir laiks, kad noslēdzas brīvdienas un vairumam jāķeras pie darba. Runājot par zvaigznēm un planētām, to izkārtojums debesīs septembrī būs itin labvēlīgs. Nakts spīdekļi palīdzēs virzīt enerģiju pareizajā gultnē.

Septembrī būs vairākas spēka dienas, kurās izdosies atrisināt vissarežģītākos uzdevumus.

3. septembris. Spēcīgākas intuīcijas un intelektuālo spēju diena. 3. septembrī īpaši veiksies tiem, kas pieņem sarežģītus lēmumus, strādā ar naudu un it visā grib būt veiksmīgi. Ļoti labvēlīgs laiks radošam darbam, vaļaspriekiem, izbraucieniem, jauniem kontaktiem. Astrologi norāda, ka šī diena ir veiksmīga arī otrās pusītes meklējumiem, saziņai sociālajos tīklos, romantikai un randiņiem. Vakaru var veltīt ģimenei un draugiem. Šajā dienā labāk nepalikt ilgi vienatnē, noteikti jāizmanto ikkatra iespēja tikties ar cilvēkiem, dalīties emocijās.

4. septembris. Mierīgākā diena septembrī, ko ieteicams veltīt vispatīkamākajām nodarbēm, nekur nesteidzoties.

5. septembris. Intelektuālās apgaismības diena. Parādīsies vēlme mācīties, visas sajūtas uzlabosies. Šo dienu var veltīt dažāda veida radošām nodarbēm, jaunām idejām. Nav izslēgts, ka daudziem parādīsies jauni mērķi, ambīcijas, vēlmes. Astrologi par šo dienu saka, ka tā varētu būt informācijas plūsmas pīķa diena. Ir iespēja uzzināt ko jaunu par sevi, par apkārtējiem, par dzīvi.

9. septembris. Septembra spoguļdatuma diena, kad pasaulē valdīs 9 – cipars, kas simbolizē svarīga cikla noslēgumu. Daļa ļaužu iegrims pārdomās, bet pārrējie sāks rīkoties. Gan tiem, gan pārējiem Visums dāvās veiksmi un iespēju iegūt to, ko viņi vēlas. Septembra spoguļdatums ir sava veida pārejas punkts – no vecā uz jauno, no neaktuālā uz aktuālo. Šajā košajā un pozitīvajā dienā, pieliekot pietiekami daudz pūļu, var padarīt savu dzīvi daudz labāku.

11. septembris. Šķēršļu pārvarēšanas diena. No šīs dienas daudzas problēmas sāks gaist pašas par sevi. Astrologi ir pārliecināti, ka šajā dienā var sākt cīņu ar atkarībām un kaitīgiem paradumiem. Šī būs ļoti svarīga piektdiena, kurā vēlams domāt nevis par gaidāmajām brīvdienām, bet par sasāpējušu problēmu risinājumiem.

13. septembris. Šajā dienā daudziem izdosies rast kopīgu valodu ar apkārtējiem, salīgt mieru ar tuviniekiem, ja bijis kāds kašķis. Tāpat izdosies rast iekšējo mieru, beigt kreņķēties par sīkumiem. Šī ir ļoti laba diena atpūtai, tādēļ varam uzskatīt par lielu veiksmi to, ka 13. septembris ir svētdiena!

22. septembris. Iespēja mierīgā noskaņā atjaunot enerģiju, atgūt pašpārliecību. Kopumā šo dienu var uzskatīt par ideālu apstākļu maiņai – tikai ne spontānai. Iepriekš izplānotās darbības īstenosies bez šķēršļiem it visās dzīves jomās. Vien jāseko plānam.

24. septembris. Finanšu plūsmas aktivitātes diena. Sākas Merkura un Marsa mijiedarbība – šīs planētas ļoti svarīgas finanšu, informācijas un gribasspēka jomā. Šajā dienā Marss un Merkurs pastiprinās viens otra pozitīvās īpašības. Uzstājība, kaisle un gribasspēks palīdzēs veidot jaunus sakarus, sākt biznesu, mainīt darbu, risināt finanšu problēmas. Šī ir lieliska diena dārgiem pirkumiem. Var tērēt naudu izklaidei, mācībām, ceļojumiem. Astrologi atgādina, ka svarīgi neaizmirst par palīdzību citiem. Ja kāds lūdz atbalstu, nevajag atteikt. Nākotnē viss atmaksāsies ar uzviju.

26., 27. un 28. septembris — augstākas produktivitātes dienas. Augošs Mēness Ūdensvīra zīmē – tas vienmēr ir labi, jo īpaši tiem, kas plāno daudz strādāt. Šajās trīs dienās vērtīgi darboties mājās, uzkopt, plānot pārcelšanos, iepirkties. Aktivitāte un kustības būs vislabākā atpūta. Nevajadzētu dīkdieņot, jo tā var uzdzīt grūtsirdību.

Turpinājumā – septembra horoskops, ko sagatavojuši "Dailyhoro.ru" astrologi. Viņi atgādina, ka tas ir vien vispārējais fons, kas iezīmē tendences, iespējamo notikumu gaitu un noskaņu.

Auns


Foto: Shutterstock
Aunam septembrī gaidāms daudz raižu un likstu it visās frontēs. Mēneša otrā pusē iespējams motivācijas zudums. Spēka un enerģijas pietiks, lai visu atrisinātu, tomēr tikai ar vienu nosacījumu – Auns nedrīkst pārāk spēcīgi ņemt visu notiekošo pie sirds.

Vairāk laika jāvelta plānošanai, jābūt uzmanīgam svarīgu lēmumu pieņemšanā. Nevajadzētu paļauties uz apkārtējo palīdzību. Labāk būt patstāvīgam un uzticēties iekšējai balsij. Šis aktuāli gan mīlā, gan darbā.

Vērsis


Foto: Shutterstock
Septembra sākums ir ideāls laiks, lai gūtu jaunas zināšanas. Un ne tikai tādēļ, ka sākas jauns mācību gads. Zvaigžņu un planētu stāvoklis būs Vērsim labvēlīgs, tādēļ līdz pat pēdējai septembra dekādei svarīgi veltīt laiku pašizglītošanai, jaunu zinību gūšanai. Kopā ar zināšanām nāks arī jaunas vēlēšanās, mērķi, ambīcijas.

Darbā parādīsies entuziasms, vēlme sākt ko jaunu, atrast jaunu hobiju. Tas viss kopumā radīs labu noskaņojumu un auglīgu augsni panākumiem. Brīvdienās būs, ko darīt.

Nevajadzētu lieki tērēt laiku un pārlieku izklaidēties. Vērts nemitīgi attīstīties, iedvesmoties un iedvesmot citus. Arī mājas solis var būt laba atpūta. Tīra un sakopta māja ir Vērša spēka vieta.

Dvīņi


Foto: Shutterstock
Dvīņus gaida samērā dinamisks laika periods. Iespējamas krasas garastāvokļa svārstības, pārmaiņas darbā, attiecībās, plānu maiņa. Šādā ritmā svarīgi saglabāt augstu enerģijas līmeni, to var uzlabot ar mākslas terapiju, mērenu fizisko slodzi, pastaigām un darījuma braucieniem.

Septembrī labāk nesākt jaunas attiecības. Nepieciešams tikt galā ar sevi, saprast savas īstenās vēlmes. Tiem Dvīņiem, kas jau ir pastāvīgās attiecībās, astrologi iesaka vairāk laika pavadīt kopā ar mīļoto. Lai nostiprinātu saikni, mājas ikdiena jāvada kopā, ne atsevišķi.

Vēzis


Foto: Shutterstock

Katram cilvēkam ir savs iekšējais kompass, kurš virza pa pareizo ceļu. Mēneša sākumā Vēzim būs jāmācās sevi sadzirdēt. Tas noderēs, meklējot otro pusīti, darbu, motivāciju un jaunus dzīves mērķus. Zvaigznes var palīdzēt pārvērst dzīvi līdz nepazīšanai.

Droši velti savu laiku darbam, rūpēm par skaistumu un veselību. Mājās svarīgi sekot līdzi kārtībai, bet attiecībās ar mīļoto un cilvēkiem kopumā – patiesumam. Zvaigžņu stāvoklis var palīdzēt Vēzim ar darbīgumu, bet ne kārtību.

Septembrī svarīgi runāt patiesību un necensties panākt sev vēlamo ar viltību un māņiem.

Lauva


Foto: Shutterstock
Jau no pirmajām septembra dienām Lauvai vēlams rūpīgi sekot līdzi savai veselībai. Rudens daudzus ietekmē nelabvēlīgi, turklāt zvaigžņu un planētu stāvoklis līdz 11., 12. septembrim attiecībā pret Lauvām būs diezgan destruktīvs.

Mēneša otra puse būs ļoti veiksmīgs periods mīlai, attiecību un laulības stiprināšanai. Ideāli piemērots laiks kopīgiem izbraucieniem un mājas solim. Lauvai kāpināsies pozitīvā enerģētika un veiksme, kas atainosies arī veiksmīgā darbā. Lauvas kļūs harismātiskākas un pievilcīgākas.

Mēneša otrā pusē gaidāmi negaidīti ienākumi. Nevajadzētu baidīties aprunāties ar darba devēju par algas palielināšanu. Pamatoti argumenti tiks uzklausīti.

Jaunava


Foto: Shutterstock
Jaunavai septembra sākumā ļoti veiksies, tomēr mēneša otrā dekāde aizritēs destruktīvas enerģijas ietekmē.

Kopumā mēnesis būs kā amerikāņu kalniņi – augšup, lejup! Nav vērts pārdzīvot par sīkumiem un domāt, ka viss iet pa pieskari. Šis ir lielisks laiks, lai pārskatītu svarīgus dzīves principus. Gan mēneša sākumā, gan beigās labāk nesākt neko jaunu, to atstājot periodam no 10. līdz 21. septembrim.

Jaudīgais planētu un zvaigžņu izvietojums Jaunavām sola rādīt izeju no finanšu problēmu labirinta. Aktīvs darbs un privātās iniciatīvas septembrī noteikti nesīs arī materiālu atdevi. Veiksme ir acīmredzama, tādēļ var atļauties plānot vai iegādāties dārgas lietas – pat nekustamo īpašumu vai hipotekāro kredītu. Tomēr pilnībā paļauties uz veiksmi nevajadzētu. Svarīgi, lai ik gājiens būtu pārdomāts un aprēķināts vairākus soļus uz priekšu.

Svari


Foto: Shutterstock
Svariem jābūt uzmanīgākiem ar sarunu biedriem un nepazīstamiem cilvēkiem. Nav zināms, ko viņi vēlēsies un kādi būs viņu patiesie nolūki.

Septembrī ieteicami svarīgi pirkumi, nevajadzētu žēlot naudu izklaidei un apstākļu maiņai. Vērtīgi doties ceļojumā, remontēt, mainīt ārieni, stilu. Nevajadzētu nospiest sevī mītošo vēlmi parūpēties par tuviniekiem. Velti vairāk laika rūpēm par vecākiem, palīdzi draugiem un radiem.

Septembris Svaru dzīvē var kļūt par lūzuma momentu. Jābūt ļoti uzmanīgiem, šomēnes nekādi riski nav nepieciešami. Ikdienā noderēs skaidra nauda neparedzētiem gadījumiem, tā šomēnes var lieti noderēt. Darbā vadība novērtēs čaklumu un nestandarta pieeju ikdienas pienākumiem.

Skorpions


Foto: Shutterstock
Līdz 20.-22. septembrim Skorpionam veiksmīgs laiks partnera meklējumiem. Jācenšas pēc iespējas vairāk iepazīties, bet nesteigties ar nopietnu attiecību sākšanu. Labāk vispirms iepazīt cilvēku. Septembra pirmās divas dekādes pateicīgas, lai plānotu kāzas, atzīšanos mīlestībā, sadarbību.

Septembra nogali ieteicams veltīt sev un savai garīgajai attīstībai. Mēneša pēdējā nedēļā iespējami fatāli un neatgriežami notikumi, bet no tiem nevajadzētu baidīties. Tie nāks, lai palīdzētu Skorpionam atrast savu aicinājumu un dzīves mērķi. Likteņa pavērsieni nav viegli, tomēr tie vedīs uz laimi.

Strēlnieks


Foto: Shutterstock
Tuvākajās nedēļās Strēlniekam var parādīties jauni nelabvēļi un pat naidnieki. Tie enerģētiku ietekmēs destruktīvi. Astrologi Strēlniekiem iesaka vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, mazāk – pašanalīzei un sevis šaustīšanai.

Septembris būs visnotaļ dinamisks, lēmumus jāpieņem ātri. Mēneša beigās zvaigznes un planētas kļūs ļoti pozitīvas, kas Strēlniekiem līdzēs atbildēt uz svarīgiem jautājumiem, nospraust jaunus dzīves mērķus. Pastāv liela iespēja, ka Strēlnieks izpratīs senāk pieļautās kļūdas un labos tās.

Mežāzis


Foto: Shutterstock
Mežāzim laiks ieviest mājās kārtību. Tas palīdzēsies noskaņoties uz pozitīvisma viļņa. Ja kārtības nebūs, var sākties haoss dvēselē, domas putrosies, bet mērķi spontāni mainīsies, parādīsies nepārliecība un bailes. Septembrī to nevajadzētu pieļaut.

Kārtība mājās un darba vietā Mežāzim palīdzēs ceļā uz pašattīstību un jauniem dzīves mērķiem. Attiecībās ar draugiem, ģimeni un partneri astrologi iesaka neizrādīt alkatību, greizsirdību un nekaunību. Ar cilvēkiem jādalās laikā, sirsnībā un iedvesmā.

Ūdensvīrs


Foto: Shutterstock

Ūdensvīru septembrī sagaida piezemēts un mierīgs periods, ko veltīt visdažādākajiem darbiem. Svarīgākais – nesteigties un nekļūt agresīvam pret apkārtējiem. Spēja piedot veiksmīgi atspoguļosies stiprākā mīlestībā. Vientuļajiem Ūdensvīriem, kas vēl tikai meklē otro pusīti, labs sabiedrotais būs atvērtība un laba sirds.

Vērts atgādināt sev, ka jebkuras domas materializējas. Finanšu ziņā drīkst nedaudz pasapņot, uzkrāt spēkus un ticību sev. Ūdensvīra intelektuālās spējas ievērojami paaugstināsies, uzlabosies atmiņa, lēmumu pieņemšana būs ātrāka, tāpat arī attapība. Septembrī būs jācīnās ar stereotipisku domāšanu un konservatīviem dzīves uzskatiem.

Zivis


Foto: Shutterstock
Zivīm septembrī var parādīties jauns nelabvēlis, iespējams, ka darbā vai uzņēmējdarbībā. Vislielākā iespēja pārpratumiem var būt mēneša pirmajās pāris dienās, kā arī no 22. līdz 28. septembrim. Nevajadzētu par visām varītēm pastāvēt uz savu, jo tas pie laba nenovedīs.

Humors, smaids, pozitīvs noskaņojums palīdzēs iepatikties pretējā dzimuma pārstāvjiem vai iekarot zināmu stāvokli sabiedrībā. Zvaigžņu stāvoklis pastiprinās jau tāpat izteikti jaudīgo Zivju intuīciju, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem būs lielāka iespēja ātri risināt problēmas. Septembrī svarīgākais – saglabāt pozitīvismu, optimismu un labsirdību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!