Foto: Shutterstock
Klāt ilgi gaidītā pavasara pirmais mēnesis. Pirmais, uz ko uzmanību vērš astrologi, ir fakts, ka marts būs viens no dinamiskākajiem 2021. gada mēnešiem. Šajās četrarpus nedēļās varam gaidīt visdažādākās pārmaiņas, vairums no tām – labvēlīgas. Vienīgais iespējamais traucēklis – pašu neuzmanība, izvēloties cilvēkus sev līdzās.

Marts solās būt visnotaļ košs, labvēlīgs un atmiņā paliekošs. Var (un pat vajag) mainīt pašiem sevi, strādāt ar savu izaugsmi un tiekties uz harmoniju ar apkārtējo pasauli. Astrologi rosina vērst uzmanību uz tā dēvētajām spēka dienām, kad veiksme būs sabiedrotā lielākajai daļai no mums.

03.03 — marta spoguļdatums

Spoguļdatumi ir dienas, kad pasauli valda cipari. Šajā reizē pie stūres – trijnieks. Šis ir garīgs skaitlis, kas atbild par mūsu apziņu un vēlmēm. Šajā dienā vērtīgi pievērsties garīgajām praksēm, baudīt savu vienatni un gūt jaunas zināšanas.

14. un 16. marts — augošs Mēness Auna zīmē

14., 15. un 16. marts – Auna zīmē augoša Mēness fāzes pirmās dienas. Virsrakstā gan nav norādīts 15. marts, jo šajā dienā gaidāma Merkura pāreja Zivju zīmē. Tādēļ šī diena būs viena no piecām bīstamākajām martā. Tieši šī iemesla dēļ spēka dienas ir tikai 14. un 16. marts. Augošs Mēness jaudīgās Uguns stihijas ietekmē liks par sevi manīt. Ideāls laiks darbam, finanšu aktivitātēm, pirkumiem, vislabāk – jauna apģērba iegādei. Šajās dienās svarīgākais – neļauties slinkumam, neatlikt uz vēlāku laiku svarīgas lietas, ieskaitot mājas darīšanas.

20. marts — pavasara saulgrieži

20. martā pulksten 12.37 Zeme būs mērojusi precīzi vienu ceturtdaļu sava ceļa ap Sauli kopš ziemas saulstāvjiem. Šī būs Saules un Zemes enerģijas harmonijas diena. It viss atradīsies maksimāli pozitīvā stāvoklī. Šajā dienā sākas astronomiskais pavasaris, kas vairumam no mums iezīmēs paaugstināta tonusa sākumu. Astrologi lēš, ka 20. datumā daudzi var iegūt ticību sev un saviem spēkiem, kā rezultātā sāks lūkoties uz pasauli citām acīm, aizmirstot par likstām un nelaimēm. Saules enerģija palīdzēs noticēt sev un liks atbrīvoties no bailēm un kompleksiem, vairos augstsirdību, godīgumu un atvērtību.

30. marts – Mēness perigejs

Perigejs ir Mēness orbītas punkts, kurā tas ir maksimāli tuvu Zemes centram. Mēness savā kustībā šo punktu sasniedz salīdzinoši bieži, bet šajā reizē tas būs dilstošs, turklāt Skorpiona zīmē. Šis ir ļoti labvēlīgs novietojums, kas cilvēkiem nesīs iedvesmu. Daudziem šajā dienā radīsies jauna motivācija. Nakts spīdekļa enerģijas ietekme uz mums vairosies vismaz par 15-20 procentiem. Jāpiebilst, ka arī nākamā diena būs labvēlīga, taču ne tik ļoti kā 30. marts. Tā vai citādi, tomēr mēnesis noslēgsies uz pozitīvas un spilgtas nots.

Turpinājumā – marta astroloģiskā prognoze, ko sagatavojuši portāla "Dailyhoro.ru" eksperti.

Auns


Foto: Shutterstock
Aunam marts būs tieši tāds, kādu to sagaida vairums cilvēku – tas būs mīlestības laiks. Spilgtas emocijas, jūtu plaukums, karsta sirds, dulla galva.

Protams, ar to vien neaprobežoties. Aunam veiksies arī finansiāli, var gaidīt neplānotus ienākumus, laimestu loterijā, atgūtus parādus.

Labs laiks, lai mainītu apstākļus un ceļotu, ja vien epidemioloģiskā situācija to ļauj. Zvaigznes Aunam palīdzēs veidot pareizu dienas režīmu, atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, tikt galā ar vājībām un galu galā – izveidot labāku sevis versiju.

Vērsis


Foto: Shutterstock
Vērsis martā būs spēka un enerģijas pārpilns. Lai uzlabotu savu stāvokli biznesā un darbā, vērts atbrīvoties no nepārvaramās vēlmes atriebties ikvienam, kurš šķērsojis Vērša ceļu.

Mīlēt sevi – tas ir labi, taču labs ir tikai tas, kas ir ar mēru. Jāprot atrast zelta vidusceļu.

Runājot par naudu, astrologi šīs zīmes pārstāvjiem martā iesaka netērēties. Protams, iepirkties drīkst, bet pirms tam viss rūpīgi jāizplāno. Labāk norēķināties ar karti, skaidras naudas darījumus atlikt. Tāpat nevajadzētu arī ikdienā nēsāt līdzi prāvāku naudas summu, lai nerastos vēlme to iztērēt.

Dvīņi


Foto: Shutterstock
Dvīņiem martā vienmēr ir veicies, bet šogad tas būs dubultā! Der pievērst uzmanību Visuma raidītajiem signāliem. Universs martā centīsies pievērst Dvīņus īstajam ceļam, dodot neparastas norādes.

Šis būs lielo uzvaru laiks, kad pavisam viegli no ūdens var iznākt sausu ādu. Galvenais – nepārbaudīt likteņa pacietību, riskējot un lienot visās avantūrās. Tieši zelta vidusceļš būs tas stāvoklis, kurā pie Dvīņiem nāks veiksme. Turklāt uz palikšanu.

Ja Dvīņiem iekrājusies lieka naudiņa, labāk to netērēt, tā vietā – izveidot krājkontu.

Lai vairotu ienākumus, Dvīņiem nāksies pieslēgt racionālismu. Avantūras un risks ne pie kā laba nenovedīs.

Vēzis


Foto: Shutterstock
Martā svarīgi izprast, ka viss jaunais nāk tikai tajā gadījumā, ja atsakāmies no vecā, tādēļ laiks atbrīvoties no nevajadzīgajām lietām, pārtraukt komunikāciju ar toksiskiem un nepatīkamiem cilvēkiem.

Vēzim ļoti veiksies mīlas jomā, arī draudzībā un komunikācijā ar saprotošiem cilvēkiem. Izdosies nostiprināt svarīgas attiecības, pārvedot tās jaunā līmenī. Var iepazīties ar partnera vecākiem, atzīties mīlestībā, bildināt, plānot kāzas. Vientuļajiem Vēžiem zvaigznes palīdzēs atrast mīlestību.

Marts ir lielisks laiks, lai vairotu savu autoritāti biznesā un darbā. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem iespējams kāpums pa karjeras kāpnēm.

Dārgākus pirkumus labāk plānot mēneša otrā pusē. Nevajag žēlot naudu tam, kas nes laimi un prieku!

Lauva


Foto: Shutterstock
Gandrīz ikvienam ir kāds kaitīgais ieradums, kuru maldīgi uzskatām par labu. Pienācis laiks no tiem atbrīvoties, daudz un dikti strādājot ar sevi. Šim nolūkam Lauvai zvaigznes dos daudz spēka. Būs iespēja atbrīvoties no visa, kas Lauvai traucē. Vislabāk to sākt līdz 3. martam, jo vēlāk Marss iekārtosies nelabvēlīgā stāvoklī, kā rezultātā Lauva, iespējams, zaudēs pārliecību par sevi un savu gribasspēku.

Astrologi iesaka nešķiest savu laiku. Otršķirīgie uzdevumi un darīšanas pagaidīs. Labāk fokusēties uz svarīgāko.

Daudzi eksperti uzskata, ka Lauvai tagad jāpalīdz tuvākajiem, risinot brāļu, māsu, vecāku, partnera problēmas.

Neraugoties uz to visu, marts būs ļoti pozitīvs un atmiņā paliekošs laiks. Ļoti piemērots, lai attīstītu jau iesāktos projektus. Ja darbs kādu laiku ir buksējis, tad martā viss mainīsies.


Jaunava


Foto: Shutterstock
Marta sākums varētu nākt ar sliktām ziņām un problēmām. Ap 5.-6. martu situācija mainīsies uz labo pusi. Un vēlāk jau viss būs ārkārtīgi perspektīvi!

Ieteicams rūpēties par tīrību un kārtību sev apkārt, atbrīvoties no veciem krāmiem un pirkt ko jaunu. Var ķerties pie remonta vai mēbeļu pārbīdīšanas, var mainīt dzīvesvietu. Labvēlīgs laiks nekustamā īpašuma darījumiem.

Jaunavas šarmu un harismu īpaši labvēlīgi ietekmēs garderobes atjaunošana, jauna frizūra.

Ja epidemioloģiskā situācija ļauj, var doties komandējumā vai ceļojumā ar auto.

Mīlas lietā Jaunavu gaida lielas uzvaras. Viss, kas nepieciešams Jaunavas panākumiem – kripatiņa pacietības un laba humora izjūta.

Šomēnes, iespējams, izdosies tikt galā ar iekšējām pretrunām, bailēm.

Jaunavai sākas ļoti labvēlīgs periods finanšu darījumiem, arī ilgtermiņa pirkumu plānošanai.

Martā daudzām Jaunavām radīsies unikāla iespēja atrast sevi kādā citā ampluā. iespējams, daudzas Jaunavas sapratīs, ka līdz šim nodarbojušās ar kaut ko, kas nenes prieku.

Svari


Foto: Shutterstock

Svariem der atsaukt atmiņā, kā darbojas pievilkšanās likums. Nakts spīdekļi Svariem palīdzēs īstenot it visas vēlēšanās. Jāpagūst vien ievēlēties līdz 21. martam, jo šajā dienā Svaru galvenā aizbildne Venera nonāks nelabvēlīgā pozīcijā.

Pēc 21. marta astrologi iesaka koncentrēties uz tuviniekiem, radiniekiem, draugiem un partneri. Vientuļos Svarus martā gaida veiksme. No sanīkuma un īdēšanas glābs romantika.

Mēneša izskaņa lieliski piemērota mājas solim, uzkopšanai, atpūtai un izpriecām.

Šomēnes īpaši aktuāla būs tā dēvētā aizvērtās mutes maģija. Ilgām runām nav nekādas jēgas, tās ne pie kā laba nenoved. Daudz svarīgāk ir neslinkot, bet rīkoties!

Privātajā dzīvē Svariem viss būs pilnīgā kārtībā. Izdosies salīgt mieru ar tuviniekiem un pārnest attiecības jaunā līmenī.

Kopumā marts būs ideāls laiks finansiālām aktivitātēm. Astrologi iesaka vairāk tērēt izklaidēm, romantikai un atpūtai. Jo tikai tā Svari varēs justies laimīgi. Tāpat Svariem būs jāpārdomā, kādu mācību gūt no finanšu problēmām, kas piedzīvotas ziemas izskaņā.

Skorpions


Foto: Shutterstock
Skorpionam teju visas prognozes ir labvēlīgas. Gan darbā, gan finansēs, gan mīlestībā. Vienīgais, no kā Skorpionam jāsargās, ir kontakts ar nepazīstamiem cilvēkiem un tiem, kas viņu kaitina. No tādiem var sagaidīt visu iespējamo.

Svarīgi netērēties tikai izklaidēm. Astrologi iesaka ieguldīt naudu personiskajā attīstībā, jaunās zināšanās, vaļaspriekā un hobijā.

Pavasari vislabāk sākt ar atjauninājumiem. Var atsvaidzināt garderobi, ķerties pie neliela remonta, mainīt frizūru, iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Pastāv liela iespēja, ka Skorpions atradīs jaunu darbu vai jaunu vaļasprieku, kas nākotnē varētu kļūt par ienākumu avotu.

Īpaša veiksme gaida tos, kas nodarbināti pakalpojumu nozarē un regulāri dodas izbraucienos. Uzņēmējiem un visiem, kam ir padotie, vēlams būt piesardzīgākiem. Izturies pret saviem darbiniekiem un padotajiem ar lielu cieņu. Pretējā gadījumā parādīsies jaunas ķibeles.

Strēlnieks


Foto: Shutterstock
Strēlnieks var būt viņš pats. Zvaigznes ir labvēlīgas pret ceļotājiem un tiem, kas alkst pēc jaunām zināšanām.

Labs laiks, lai sāktu aktīvi sportot, meklētu sevi. Parūpējies par savu veselību, veidojot jaunus, veselīgus paradumus un atbrīvojoties no kaitīgiem. Sāc ar mazumiņu, lai neizdegtu un neatmestu labos nodomus.

Lai saglabātu vai vairotu ienākumus, martā jāpaļaujas uz faktiem, nevis izdomājumiem, jānoved lietas līdz galam, nepārvērtējot savas iespējas.

Nav izslēgts, ka nāksies palīdzēt kādam risināt viņa problēmas. Pat, ja šis cilvēks pienācīgi nepateiksies Strēlniekam, to darīs debesu spīdekļi. Kopumā – marts būs patīkamu pārsteigumu laiks.

Mežāzis


Foto: Shutterstock

Klāt labvēlīgs laiks dažādām pārmaiņām: mēbeļu pārbīdīšanai, ģenerāltīrīšanai, krāmu izmešanai. Var mainīt darbu, sākt jaunu biznesu, ieguldīt līdzekļus blakus projektos, atvērt jaunu bankas kontu.

Kopumā marts būs ļoti produktīvs – daudz patīkamu tikšanos un interesantu notikumu. Mežāzis būs veiksminieks arī mīlas jomā, bet šajā ziņā, iespējams, nāksies nedaudz upurēt darbu.

Vērts cīnīties par saviem sapņiem, ķeroties pie ikvienas ērtās iespējas. Mežāzim vienmēr jābūt tonusā, taču spēks nav neizsmeļams resurss. Jebkurā gadījumā Mežāzi noķers nogurums. Tieši tādēļ laiku pa laikam visas lietas jāatliek malā un jārelaksējas. Ja darbs saistīts ar intelektuālo darbību, jāķeras pie sporta. Ja Mežāzis ir fiziska darba darītājs, tad jāpalasa grāmatu vai jāķeras pie citiem pašattīstības veidiem.

Marts – ideāls laiks, lai samērīgi un mierīgi strādātu. Viss jādara bez steigas, lai nepalaistu garām nevienu svarīgu momentu.

Spontāni lēmumi var novest pie finansiāliem zaudējumiem, tādēļ nevajadzētu iziet no plānu un veselā saprāta rāmjiem. Pavasara pirmajā mēnesī veiksmes pamatā būs prasme turēties pie iepriekš nospraustās programmas.

Ūdensvīrs


Foto: Shutterstock

Ūdensvīram martā veiksme smaidīs teju visās dzīves jomās. Šīs zīmes pārstāvjiem svarīgākais – ģimenes lietās nepieņemt vienpersoniskus lēmumus.

Nav izslēgts, ka Ūdensvīram martā izdosies atrast sev jaunu guru un skolotāju. Šis cilvēks iedvesmos jauniem sasniegumiem, palīdzēs iemantot pārliecību par sevi.

Ūdensvīram ir daudz īpašību, kas viņus padara par izciliem uzņēmējiem un ārkārtīgi produktīviem cilvēkiem. Taču tāpat kā citiem, arī Ūdensvīram ir arī negatīvās iezīmes, kas traucē gūt panākumus. Martā ieteicams veltīt laiku tam, lai tiktu galā ar savām sliktajām īpašībām. Var ķerties pie pašanalīzes, meditācijas, garīgajām praksēm.

Ieteicams taupīt laiku, nevis naudu, jo laiks ir mūsu vērtīgākais resurss. Nevajag krist galējībās, strādājot cauru diennakti, jāmācās saglabāt līdzsvaru starp privāto un profesionālo dzīvi, lai nenovestu sevi līdz spēku izsīkumam.

Zivis


Foto: Shutterstock
Marta sākums Zivīm nebūs pats veiksmīgākais, taču jau pirmās nedēļas izskaņā viss mainīsies uz labo pusi.

Kopumā nakts spīdekļi ir Zivju pusē, tādēļ ir vērts būt aktīviem mīlas frontē un arī lietišķajā vidē. Nevajag gaidīt brīnumu, jo tas reti kad nāk pie tiem, kas neko nedara lietas labā. Marts būs iespēju un pozitīvu emociju laiks. Vien svarīgi sekot līdzi savai ēdienkartei un dienas režīmam, jo tieši šīs lietas ietekmēs Zivju efektivitāti.

Mēneša pirmās divas dekādes būs veiksmīgas jauniem sākumiem, jauna darba meklējumiem un pirkumiem. Drīkst palutināt sevi ar ko jauku, izklaidēties ar draugiem un radiniekiem – kaut tikai tiešsaistē, ja epidemioloģiskā situācija valstī neļauj citādi. Meklē un rodi prieku it visā, ko dzīve tev nes!

Mēneša pēdējo dekādi labāk veltīt mīlestībai un mājām. Šajā dienā labāk izvairīties no riskiem un arī nedoties garos izbraucienos ar auto.

Klāt ļoti labs laiks, la iepirktos. Drīkst arī tērēties pavisam dārgiem pirkumiem. Bieži vien sapni var nopirkt, tādēļ, ja ir iespēja, to labāk izmantot. Tas vairos pašapziņu un pacels Zivju laimi pavisam jaunā līmenī. Bet, ja naudas nav tik daudz, kā gribētos, labāk veltīt sevi darbam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!