tēvs bērni virtuve gatavot ēst
Foto: Shutterstock

18. novembrī ne vien svinam Latvijas dzimšanas dienu, bet arī stiprinām ģimeniskās saites un uzturam tradīcijas. Par to, kā radīt svētku noskaņojumu ģimenē un smelties prieku kopīgi pagatavotās maltītēs, jaunākajā uztura šova "Atklāj Ēstprieku" epizodē dalās Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas uztura speciāliste Lizete Puga un Bērnu slimnīcas patronese Iveta Vējone.

Gatavojiet svētku mielastu kopā

Kopīgas svētku vakariņas ir viena no jaukākajām tradīcijām jebkurā ģimenē. Taču vēl sirsnīgāka tā top, ja vakariņu gatavošanā iesaistās visa ģimene. Rīkojot svētkus, ir būtiski atcerēties, ka galvenais ir nevis pagatavoto ēdienu daudzums vai sarežģītība, bet gan kopā pavadītais laiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!