Mūs gaida mērķtiecīgs gads, kas pilns negaidītiem pavērsieniem un pārmaiņām. Kā uzsver astrologi, dažkārt pat šķitīs, ka visa ir par daudz un nav iespējams tikt galā ar uz pleciem sakritušo slogu. Kādam priekšplānā izvirzīsies romantiskas attiecības un komunikācija ar draugiem un ģimeni. Un tieši viņi jaunajā, 2022., gadā mums dos enerģiju, iedvesmu un pat iemācīs ko jaunu.

Auns

Foto: Shutterstock
21. marts — 20. aprīlis

Veselība

Aunam gads sāksies ar nepieciešamību tikt skaidrībā pašam par sevi. Parādīsies vēlme pabūt vienam, analizēt savas domas un vēlmes. Šis iekšējais audits palīdzēs atbrīvoties no dažādiem uzmanību novērsošiem faktoriem, kas bremzē nosprausto mērķu sasniegšanu. Savukārt mērķu sasniegšanu var plānot periodā no maija līdz oktobrim, kad Auns būs lieliskā fiziskajā, emocionālajā un intelektuālajā formā. Rudenī īpaša uzmanība jāpievērš dienas kārtībai un sabalansētam uzturam, tas palīdzēs saglabāt tonusu un veselību nomācošākajā un aukstākajā sezonā.

Attiecības

Gada svarīgākais vārds attiecībās Aunam būs – brīvība. Auns beidzot atbrīvosies no nepārvaramās vēlmes patikt visiem un trauksmainajām bažām par to, ko par viņu domā citi. Iemantojot mierīgu un varbūt pat nedaudz vienaldzīgu attieksmi pret citiem, iespējams, ieslēgsies cits režīms, pretējā dzimuma pārstāvji lips Aunam klāt kā pie magnēta. Jaunas romantiskas attiecības veidosies viegli un nepiespiesti, bet tiem, kas jau ir attiecībās, tās iegūs jaunu dimensiju un kļūst vēl dziļākas.

Darbs un nauda

Nauda pati par sevi neradīsies. Bet, ja Auns strādās, turklāt labi strādās, tad arī samaksa būs pietiekama (un pat vairāk). Jāteic gan, ka lielus darījumus šajā gadā labāk neplānot, finanšu dokumentus ieteicams glabāt drošā vietā, bet visas vienošanās jāapstiprina rakstiski, tā kā pastāv dažādu pārpratumu un muļķīgu kļūdu risks.

Vērsis

Foto: Shutterstock


21. aprīlis — 21. maijs

Veselība

Ja Vērsis ir gādīgi un regulāri rūpējies par veselību, tad jaunajā gadā iesoļos savā vislabākajā formā – enerģijas pilns un ar izcilu pašsajūtu. Ķibeles varētu parādīties rudens pusē – sakrātā stresa un spriedzes dēļ. Tādēļ Vērsim jācenšas nepārpūlēties un pēc iespējas nepārdzīvot par nebūtiskām lietām. Der pamēģināt meditāciju vai citas nomierinošas prakses.

Attiecības

Gada sākums nāks ar vēlmi kādam piederēt, būt daļai no kā lielāka. Nav izslēgts, ka parādīsies zināma sociālā spriedze, Vērsis vēlēsies paust viedokli par karstām tēmām, it īpaši no aspekta, kā padarīt dzīvi vieglāku it visiem. Varbūt tomēr vērts pagaidīt līdz rudenim? Tieši tad Vērsim būs iespēja stāties plašākas publikas priekšā un veidot jaunus, daudzsološus kontaktus. Tomēr ieteikums nebūt pārāk labticīgam, piesardzība saprāta robežās nekad nevienam nav kaitējusi. Bet, ja par pašu svarīgāko – vientuļajiem Vēršiem pavasarī putni čivinās īpaši skaistas dziesmas, ierobežojumi mazināsies, bet, izejot sabiedrībā, lielāka varbūtība sastapt savas dzīves īsto cilvēku.

Darbs un nauda

Gada sākums būs īpaši labvēlīgs, lai īstenotu dzīvē visus jaunos projektus, kas jau ir ieplānoti. Nebūtu slikti ieklausīties savā iekšējā balsī, kas Vērsim šobrīd stāsta visnotaļ saprātīgas lietas. Lai gan pirmie mēneši būs nedaudz saspringtāki, tomēr gada beigās nāks apmierinājums un prieks par sasniegtajiem rezultātiem, saņemot arī sūri grūti pelnīto balvu. Nauda mīl Vērsi, un Vērsis mīl naudu.

Dvīņi

Foto: Shutterstock


22. maijs — 21. jūnijs

Veselība

Var gadīties, ka gada sākumā Dvīņiem vairāk laika un uzmanības jāvelta savai veselībai: nospraust mērķi, uzmest plānu un sākt to ievērot un īstenot. Pavasaris pārsteigs ne tikai ar karstu vēlēšanos īstenos dzīvē visu iecerēto, bet pat lidojošu tauriņu sajūtu vēderā. Par laimi, arī iemīlēšanās stiprina veselību, tādēļ nelielas nobīdes no grafika nebūs nekāds noziegums. Atsevišķiem Dvīņiem rudenī stiprināsies ideja par svara samazināšanu, šiem cilvēkiem galvenais ieteikums – nemeklēt brīnumtabletītes, tā vietā sākt ēst pareizi!

Attiecības

Gada sākumā Dvīņiem attiecību jomā gaidāmas lielas pārmaiņas. Mainīsies gan paši Dvīņi, gan cilvēki ap viņiem. Gada pirmajā pusē pastāv risks, ka daļa apkārtējo norobežosies, jo dažiem Dvīņiem varētu būt īpašs aizkaitinājums un rūcīgs noskaņojums. Par laimi, vasara nesīs mieru un līdzsvaru. Vientuļajiem Dvīņiem, kas vēl meklē savu partneri, šāda iespēja varētu parādīties rudens sākumā. Savukārt tie, kas jau ir attiecībās, atklās, ka, lai ko viņi nedarītu, viņu dzīvesbiedrs joprojām ir uzticams balsts jebkuros laikos.

Darbs un nauda

Gada pirmajā pusē viss būs mierīgi, finanšu frontē nekādas vētras nav gaidāmas. Tomēr tuvāk rudenim vajadzētu padomāt par rezervēm – lai negaidītas pārmaiņas neliktu attapties pie sasistas siles. Gudrā pārvaldībā gads būs stabils, naudas būs gana. Dvīņiem parādīsies lērums iespēju pašattīstībai.

Vēzis

Foto: Shutterstock


22. jūnijs — 23. jūlijs

Veselība

2022. gadā Vēžiem svarīgi saglabāt mieru un nereaģēt uz notiekošo pārāk emocionāli. Darba problēmas labāk atstāt darbā un neuztvert personīgi – tā vai citādi, bet viss atrisināsies pats no sevis. Veselību stiprinās regulāras fiziskās aktivitātes un uzticēšanās zinātnei, vien jācenšas neaizrauties ar ekstrēmajiem sporta veidiem. Par laimi, pavasara sākumā uzradusies tieksme meklēt asas sajūtas, vasarā izgaisīs kā nebijusi.

Attiecības

Šis varētu būt grūts gads, jo īpaši vientuļajiem Vēžiem – nāksies samierināties ar mazumiņu, lai gan sirds un dvēsele kliegtin kliegs pēc kā daudz lielāka. Situācija varētu mainīties gada beigās, kad Vēzim parādīsies laba iespēja siet jaunas draudzības saites. Tie Vēži, kam jau ir pastāvīgas attiecības, pavasarī nokļūs emocionālās vētras epicentrā, taču astrologi iesaka piebremzēt – nevajag ar vienu rokas vēzienu iznīcināt to, kas ir būvēts gadiem.

Darbs un nauda

Vislabāk Vēzim darbs veiksies pavasarī un rudenī – priekšnieks neelpos pakausī un Vēzis beidzot sajutīs, ka ir brīvs lēmumu pieņemšanā. Ieteikums šo laiku izmantot sevis pilnveidošanai un jaunu zināšanu gūšanai. Vasarā tuvinieki varētu palūgt pieskatīt kopīgu īpašumu – Vēzim tas jāuztver nopietni, citādi no domstarpībām neizbēgt.

Lauva

Foto: Shutterstock

24. jūlijs — 23. augusts

Veselība

Lauvai šis gads ritēs veselības stiprināšanas zīmē: būs daudz vieglāk atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, savukārt labie paradumi nostiprināsies ātri un bez lielas piepūles. Vēlēšanās uzlabot dzīves kvalitāti ir virzītājspēks, jo īpaši tām Lauvām, kas nav tendētas uz galējībām. Pats svarīgākais – ievērot līdzsvaru, galu galā pasaule iepazīs pavisam jaunu Lauvu, kas mainījusies ne tikai ārēji, bet arī iekšēji.

Attiecības

Veiksmīgs gads gaidāms tām Lauvām, kam jau ir pastāvīgas attiecības – uzticams un drošs partneris spēlē ļoti svarīgu lomu. Savukārt vientuļās Lauvas, lai gan nevarēs sūdzēties par pretējā dzimuma pārstāvju uzmanības trūkumu, nopietnas attiecības tomēr nespēs izveidot. Lauvai nemitīgi šķitīs, ka kaut kā trūkst, situācija mainīsies vien gada beigās. Šajos apstākļos priekšplānā izvirzīsies attiecības ar ģimeni un radiem. Lauvai jābūt gatavai piedāvāt palīdzību, un tad nepieciešamības gadījumā arī citi palīdzēs Lauvai.

Darbs un nauda

Lauvu gaida pārsteigumiem un dažādām peripetijām pārbagāts gads. Daudz pārmaiņu, kas sākotnēji raisīs šausmas, vēlāk izrādīsies īsts brīnums. Tādēļ nevajadzētu īpaši pārdzīvot – kopumā Lauvas dzīvē viss ir un būs ideāli. Gada otrā puse nāks ar lielu veiksmi, vērā ņemamiem ienākumiem un sabiedrības uzmanību. Svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī un pieņemt pareizos lēmumus.

Jaunava

Foto: Shutterstock

24. augusts — 23. septembris

Veselība

2022. gads Jaunavām piespiedīs nopietni padomāt par veselību. Pareizs uzturs, regulāras fiziskās aktivitātes un ieklausīšanās ekspertu ieteikumos – tieši šīm lietām jaunajā gadā jāpievērš īpaša uzmanība. Svarīgi nepārcensties (jo treniņā var gūt traumu) un nesarežģīt visu ar pārgudrību (jo tā var viegli nomaldīties no paša nospraustajiem mērķiem).

Attiecības

Attiecību ziņā Jaunavas gaida patīkams un daudzsološs gads. Tām Jaunavām, kas jau ir attiecībās, izdosies radīt ideālu līdzsvaru starp ģimeni un darbu, savukārt vientuļajām Jaunavām pastāv liela iespēja pavasarī pazaudēt galvu iemīloties. Diemžēl tieksme partnerī redzēt vēlamo, nevis esošo var izspēlēt ļaunu joku.

Darbs un nauda

Gada sākumā Jaunavai var šķist, ka viss rit gludi un turpmākās pūles nesīs augļus. Tomēr ir par agru atslābināties – grūtākais periods gaidāms no marta līdz septembrim. Par laimi, Jaunava prot būt taupīga, ja tas ir nepieciešams. Jāliek aiz auss – lai kaut ko gūtu, jāprot arī dot, savukārt taupību un skopumu šķir pavisam šaura līnija. Gada beigas nāks ar iespēju piepelnīties papildus.

Svari


Foto: Shutterstock

24. septembris — 23. oktobris

Veselība

2022. gadā Svariem par veselību sūdzēties nenāksies, taču arī slinkot nedrīkst. Ļoti svarīgi uzturēt pašmotivāciju un saglabāt līdzsvaru it visā. Kritiskākie varētu būt vasaras mēneši, kad pastāv risks iestigt komforta zonā un vienkārši ļauties straumei, vai arī gluži pretēji – pārpūlēties. Viens no veidiem, kā veselā miesā saglabāt veselu garu, ir treniņi svaigā gaisā.

Attiecības

Gads Svariem solās būt laimīgs – aktivizēsies ne tikai vecie, labie, sen pārbaudītie draugi, bet arī parādīsies jauni, interesanti paziņas. Svariem dzīve kūsās – tikšanās, ceļojumi, patīkamas iepazīšanās. Lielisks gads, lai nostiprinātu esošās attiecības vai pat iestūrētu laulības ostā.

Darbs un nauda

Kad runa ir par naudu, svarīgi stāvēt stabili uz abām kājām. Ja Svari ievēros vienošanās un līgumus un darīs savus darbus, tad arī ar finansēm viss būs kārtībā. Ieteikums atturēties no azartspēlēm, ja pastāv risks zaudēt paškontroli. Jebkuru sapni vajag stiprināt ar konkrētu rīcību, citādi tas tā arī paliks sapņa līmenī.

Skorpions


Foto: Shutterstock

24. oktobris — 22. novembris

Veselība

Gada lielāko daļu Skorpions būs izcilā formā un enerģijas pilns. Problēmas varētu sagādāt vien pārmēru laba apetīte. Bet arī te nevajadzētu gudrot nekādas atrunas – Skorpionam jāatgūst kontrole pār savu ķermeni, jāizvēlas sabalansēts uzturs un samērīga fiziskā slodze. Aizmirstiet par ekstremālu badošanos, brīnumtabletēm un citiem tikpat bīstamiem mēģinājumiem "atgūt formu" – tas ir ļauns murgs!

Attiecības

Gaidāms veiksmīgs gads gan ģimeniskajiem Skorpioniem, gan tiem, kas vēl tikai meklē savu partneri. Iespējams, pavasarī kādā savādā veidā par sevi atgādinās cilvēks no pagātnes. Meklējot šādos atgādinājumos romantikas iedīgļus, vēlams kritiski apdomāt un atgādināt sev, kādēļ šīs attiecības savulaik izjukušas.

Darbs un nauda

Skorpionu sagaida pārpilnības laiks. Daudz būs gan darba, gan arī naudas. Vienīgais riska moments var būt nespēja deleģēt pilnvaras. Uz Skorpiona pleciem jau tāpat ir daudz darbu, kādēļ gan neiemācīties uzticēties citiem? Pienākums sadalot komandā vienlīdzīgi, rezultāts būs daudz labāks, turklāt Skorpions neizdegs

Strēlnieks


Foto: Shutterstock

23. novembris — 21. decembris

Veselība

2022. gadā vairumam Strēlnieku par veselību nevajadzēs sūdzēties. Būs gana daudz spēku un veselības, lai īstenotu vispārdrošākās idejas un sapņus. Tiesa, der atcerēties, ka ikvienam organismam ir savas robežas, ja esi noguris vai pārpūlējies, tad labāk paņemt pauzi. Īpaša uzmanība jāvelta miega traucējumiem, kas jālabo jau agrīnā stadijā. Emocionālo fonu uzlabo regulāras pastaigas dabā, kādēļ gan neizveidot sev jaunu ikdienas paradumu?

Attiecības

Strēlniekam gaidāms vieglas, jautras un nepiespiestas komunikācijas gads. Nav izslēgts, ka jauna vaļasprieka atrašana kļūs par iemeslu tam, ka Strēlnieka dzīvē ienāks jauna domubiedru kompānija, kas ikdienā ienesīs daudz prieka. Strēlniekam parādīsies vajadzība kļūt kādam piederīgam, vairāk nekā citus gadus būs vajadzība, lai apkārt būtu cilvēki ar tādu pašu pasaules redzējumu.

Darbs un nauda

2022. gads būs azartisks. Strēlnieks nevainojami tiks galā ar savu darbu, un vadība to noteikti pamanīs un novērtēs. Vēlme pēc atzinības Strēlnieku virzīs uz vēl augstākām virsotnēm. Gada otrā pusē daži Strēlnieki, iespējams, krasi mainīs darbības nozari, kā arī apgūs daudz jauna.

Mežāzis


Foto: Shutterstock

22. decembris — 20. janvāris

Veselība

Bagdādē viss ir mierīgi – tieši ar šādu devīzi Mežāzim ritēs 2022. gads. Enerģijas un spēka pietiks it visam, tādēļ ikdienas cēlienā nav nepieciešamas nekādas nopietnas izmaiņas. Taču, ja Mežāzis tomēr vēlas kaut ko mainīt, tad piemērotākais laiks būs jūlijs. Gada beigās dienas kārtībā varētu parādīties liekā svara problēmas, tomēr, par laimi, šī problēma vairumam Mežāžu ir itin vienkārši risināma.

Attiecības

Apburošais un sabiedriskais Mežāzis savu ierasto nopietnību aizstās ar vieglu humoru, tādējādi ļoti pārsteidzot savus tuvākos. Pavasarī, iespējams, radīsies auglīga augsne jaunām romantiskām attiecībām, Mežāzim nāksies izlemt, vai šo sakaru turēt noslēpumā un izbaudīt īstermiņā, vai tomēr ļauties notikumu virzībai un izbaudīt nopietnas savienības spēku. Visiem citiem atliks vien šo lēmumu pieņemt. Diemžēl vai par laim, bet neviens un nekas nespēs pārliecināt Mežāzi par pretējo.

Darbs un nauda

Iepriekšējā gadā iesāktais kāpiens pa karjeras trepēm Mežāzim kļūs ļoti aktuāls, nāksies spert konkrētus soļus, lai nodrošinātu savu nākotni. Vislabāk tas izdosies vasaras sākumā, bet pirmie augļi nogatavosies ap Ziemassvētkiem.

Ūdensvīrs


Foto: Shutterstock

21. janvāris — 19. februāris

Veselība

Ūdensvīram ir ļoti svarīgi būt harmonijā pašam ar sevi, necensties kaut ko pierādīt apkārtējai pasaulei. Emocionālajai pasaulei īpaši svarīgs izrādīsies pavasaris, kad pat vissīkākā negatīvā domā – ja ar to laikus netiek galā – var nopietni iedragāt Ūdensvīra psiholoģisko stāvokli.

Attiecības

Der pievērst uzmanību cilvēkiem, ar kuriem Ūdensvīrs kontaktējas ikdienā, jācenšas izvairīties no tikšanās ar tiem, kas viņu ietekmē negatīvi. Jaunas partnerattiecības gada sākumā, visticamāk, neveidosies, šis arī nebūs labākais laiks, kad pārtraukt iepriekšējās attiecības. Savukārt pavasaris var nākt ar negaidītiem pavērsieniem – pārsteidzošas satikšanās, sveicieni no pagātnes un jauna mīlestība.

Darbs un nauda

2022. gada devīze – nost ar rutīnu! Ūdensvīram nav nekā iznīcinošāka par vientulību, jo īpaši gada pirmajā pusē. Savukārt otrajā pusgadā nāks miers un līdzsvarotība. Labākais laiks, kad izrauties no rutīnas, būs pavasaris, savukārt rudenī atvērsies jaunas finanšu iespējas.

Zivis


Foto: Shutterstock

20. februāris — 20. marts

Veselība

Gada sākumā Zivīm parādīsies vairākas iespējas stiprināt un uzlabot veselības stāvokli. Viss, ko Zivis darīs, organismam nāks tikai par labu, jaunie, veselīgie ieradumi ikdienā iesakņosies ātri un nesāpīgi. Vienīgais, kas varētu radīt vieglas bažas – paplūdusī vidukļa līnija, tādēļ svarīgi nepārēsties un ievērot līdzsvaru starp ēšanu un enerģijas tērēšanu.

Attiecības

Zivīm 2022. gadā jaunas attiecības veidosies ar neticamu vieglumu – kaimiņi, attāli radi, iespējams, uzpeldēs kāds no tāltālas pagātnes. Īpaši svarīgi uzturēt labas attiecības ar brāļiem un māsām: var rasties situācijas, kurās viņu palīdzība ir vienīgais, ar ko rēķināties. Pavasaris Zivīm nāks ar jaunu iemīlēšanos, iespējams, ka vientuļie šīs zīmes pārstāvji iepazīsies ar savu liktenīgo cilvēku.

Darbs un nauda

Jaunajā gadā svarīgi lūkoties uz visu ar plaši atvērtām acīm, būt elastīgam un ļauties neparastiem piedāvājumiem – situācija mainās un viss notiek Zivju labā. Jāteic gan, ka nevajadzētu sapriecāties un lidināties mākoņos. Tā, piemēram, darījumiem ar nekustamo īpašumu šis nebūs pārāk labvēlīgs laiks. Bet visādi citādi – ļaujies pārsteigumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!