Foto: Pexels

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar "MC Alfa – mācību centrs" atsāk veselību veicinošo bezmaksas ekskursiju ciklu personām vecuma grupā – 55+.

Projekts tika sākts 2020. gada septembrī, taču tā realizāciju ietekmēja Covid-19 pandēmija. Šobrīd, kad situācija ir būtiski uzlabojusies, bezmaksas ekskursijas tiek atsāktas ar maršrutiem uz Siguldu, Roju, Jūrmalu, Cēsīm, Jelgavu un Rundāli. Katrā ekskursijā tiks piedāvāta kāda speciālista, piemēram, sporta, uztura speciālista vai psihologa lekcija, veselības vingrošana un radošās darbnīcas.

Bezmaksas ekskursiju cikls atsāksies 21. maijā ar ekskursiju uz Siguldu – "Vēstures dažādās šķautnes Gaujas ielejā". Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 23886863.

22. maijā plānota ekskursija uz Roju un Kolku – "Kurzemes Jūrmala". Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 23886863 vai aizpildot anketu šeit.

26. maijā iecerēta ekskursija uz Jūrmalu – "Kūrortpilsētas šarms un pievilcība". Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 23886863 vai aizpildot anketu šeit.

28. maijā paredzēts doties uz Cēsīm, Līgatni un Āraišu ezerpili ekskursijā "Zaļā Vidzeme". Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 23886863 vai aizpildot anketu šeit.

Savukārt ekskursija uz Jelgavu un Rundāli "Barokalā vēsture Zemgales līdzenumos" plānota 1. jūnijā. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 23886863 vai aizpildot anketu šeit.

Dalība ekskursijās iespējama tikai ar derīgu Covis-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Arī lekcijas, vingrošanas nodarbības un radošās darbnīcas vadīs speciālisti ar Covid-19 sertifikātiem. Pirms iekāpšanas autobusā būs jāuzrāda gan derīgs Covid-19 sertifikāts, gan personu apliecinošs dokuments.

Ekskursijas laikā tiks nodrošinātas arī pusdienas un dzeramais ūdens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!