Foto: @DGFelton/X

Kurš gan nevēlētos savā īpašumā jaunu skaļruni, austiņas vai videospēļu konsoli? Enerģijas dzēriena akcija to visu sola. Tikai problēma, ka lai varētu piedalīties akcijā un nopelnīt kādu balvu, jāizdzer vai jāiegādājas liels daudzums dzērienu. Skopie meklē variantus, kā apiet šo shēmu, un nolēmuši skārda bundžu attaisāmos vienkārši noplēst vēl pirms to iegādes vai dzērienu vispār nepirkt. Taču atceries, ka skopie maksā divreiz!

Lai arī zināms, ka šajā pasaulē nekas nav par brīvu, tomēr vēlme šo shēmu lauzt ir nebeidzama. Vietnē "X" ievērību izpelnījās ieraksts, kurā redzams, ka enerģijas dzēriena "Dynamit" skārda bundžām, vēl atrodoties veikala plauktos, pazuduši attaisāmie, jo akcija sola – sakrājot 450 skārdeņu attaisāmos vai pudeļu korķus, varēsi laimēt video spēļu komplektu.

Lai nebūtu jāizdzer 450 enerģijas dzērieni trīs mēnešu laikā, kuros notiek akcija, jeb aptuveni pieci enerģijas dzērieni dienā, cilvēki izvēlas vienkāršāko risinājumu – no skārda bundžām attaisāmos noplēst veikalā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!