Foto: Vida Press

Slavenā Kima Kardašjana reiz teikusi, ka ir milzīga seriāla "Bridžertona" fane. Un, tā kā seriāla trešā sezona turpina iekarot "Netflix" topu virsotnes, nav nekāds pārsteigums, ka tieši 37 gadus vecā aktrise Nikola Koulena, kura drāmā atveido Penelopi, piesaistīta kļūt par modeli Kimas zīmola "Skims" jaunākajā kolekcijā. Koulena pievienojas tādām slavenībām kā Lana Del Reja un Ašeram.

Aktrise sociālajā tīklā "Instagram" demonstrēja savas modeles prasmes, būdama tērpta pieguļošā kleitā ar lencēm. Tādējādi viņa atkal no jauna faniem parādījusi savas smilšu pulksteņa auguma formas.

Komentētāju sadaļa kļuva gluži vai traka, izsakot komplimentu pēc komplimenta! Starp citu, šonedēļ sociālajos tīklos izplatījās ne tikai pikantā seksa aina no seriāla, bet gan aktrises ātrā atbilde kādam komentētājam, kurš viņu nodēvēja par ļoti drosmīgu, jo Penelopes lomā viņa bijusi spējīga pat izģērbties.

Atbildot uz šo izteikumu, viņa sacīja: "Ziniet, tas ir grūti! Bet es esmu pārliecināta, ka dāmas ar manu ķermeņa tipu ir tās sievietes, kurām ir perfektas krūtis. Mēs nepietiekami redzam sevi uz ekrāna. Un es ļoti lepojos ar to, ka piederu ideālo krūšu kopienai. Es ceru, ka jums patīk tās redzēt!"

"Bridžertona" zvaigzne arī atzina, ka tā bija viņas ideja uz ekrāna parādīties pilnībā kailai. Sarunā ar "Radio Times" viņa atklāja: "Ir viena seriāla aina, kurā kameras priekšā esmu pavisam kaila. Un tā bija pilnībā mana ideja, mana izvēle."

"Visu mīlētā romantiskās lomas atveidotāja satiekas ar mūsu vismīļākajām kleitām," lasāms "Skims" pievienotajā ierakstā līdzās attēlos, kuros Koulena modelē dažādus zīmola "Soft Lounge" kleitu stilus.

Par savu jauno modeles karjeru Koulena saka: "Esmu ļoti pagodināta piedalīties "Skims" jaunākajā kampaņā! Esmu "Skims" fane jau kopš pašiem pirmsākumiem. Kopš pirmās dienas tas ir mans atpūtas apģērbs filmēšanas laukumā. Man patīk, ka tas ir zīmols, kas ikvienam liek izskatīties un justies lieliski. "Soft Lounge" ir neticami glaimojoši, ērti, mīksti un skaisti. Neatkarīgi no tā, vai es tos valkāju mājās vai filmēšanas laukumā, es vienmēr jūtos lieliski."

Viena lieta, ko "Skims" vienmēr ir darījis – cildinājis visu formu augumus, kas diemžēl joprojām nav norma, kad runa ir par pieguļošu apģērbu un apakšveļas zīmoliem. Runājot par Koulenas iecelšanu amatā, Kardašjana sacīja: "Visi zina, ka esmu bijusi milzīga Nikolas un seriāla "Bridžertona" fane jau kopš pašiem sākumiem, tāpēc viņas piedalīšanās mūsu "Soft Lounge" kampaņā ir brīnišķīgs notikums. Nikola ir iedvesmojoša gan uz lielā ekrāna, gan ārpus tā. Un viņa patiešām atdzīvināja kampaņu ar savu nenoliedzamo skaistumu un enerģiju."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!