Foto: Privātais arhīvs

No Latvijas Televīzijas raidījuma "Rīta Panorāma" aizgājusī veselības ministra sieva Linda Abu Meri pēc trīs mēnešu pauzes atgriezīsies televīzijā. Šoreiz komerctelevīzijā.

Dienā, kad Lindas Abu Meri vīrs Hosams Abu Meri kļuva par veselības ministru (2023. gada septembris), žurnāliste un Latvijas Televīzijas valde vienojās par desmit gadu ilgušās sadarbības pārtraukšanu. Šķiršanās, kas emocionāli viņai esot bijusi kā ģimenes pamešana, notikusi, lai ievērotu no politiķiem prasītās ētikas normas.

Kā izdevumam "Privātā dzīve" žurnāliste stāstījusi, viņa pa šiem mēnešiem esot atpūtusies, paveikusi darbus, kuriem "Rīta Panorāmas" periodā neesot pieticis laika. Nodarbojusies ar rokdarbiem (noadījusi divas garas šalles), gatavojusi vakariņas vīram: "Bet vispār darīju visu, ko nevarētu darīt, ja strādātu iepriekšējā režīmā. Piemēram, kopā ar vīru Ziemassvētkos baudījām sauli Atēnās."

Tagad izdevums vēsta, ka jau februārī žurnāliste būs redzama TV3 raidījumā "Zilonis studijā", kur pievienosies līdzšinējo vadītāju komandai – Agnesei Drunkai un Oskaram Leperam. "Ļoti ceru uz savu nākamo kolēģu atbalstu. Nezinu, kā tas būs, zinu tikai, ka pavisam citādāk. Esmu ļoti priecīga par šādu iespēju, tāpēc arī piekritu piedāvājumam." Viņa ir apņēmības pilna: "Tajā runā par jautājumiem, kas ir mazliet neērti, tāpēc sabiedrībā bieži vien tiek noklusēti. Es raidījumam piedāvāšu visu to labāko un ieguldīšu, cik vien iespējams."

Ja darbu "Rīta Panorāmā" beidzot Abu Meri esot jutusies kā izlaidumā, tagad viņai esot patīkams pirmklasnieka satraukums.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. janvāra numurā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!