Foto: LETA/DELFI

Saeimas deputāts Jānis Reirs (JV) un Valsts prezidenta kancelejas vadītāja Gunda Reire varētu būt beidzot oficiāli izšķīrušies, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Par problēmām Reiru laulībā tika mēļots jau sen, bet nu deputāts vairs nenēsā zeltnesī gredzenu, novērojis žurnāls.

Reiri apprecējās 2007. gadā, laulībā piedzimusi meita. Taču jau labu laiku politikas kuluāros mēļoja par to, ka laulībā ir problēmas. Daudzus pārsteidza Gundas Reires lēmums 14. Saimas vēlēšanās balsot Rīgā, nevis Zemgalē, kur balotējās viņas vīrs. Reire arīdzan atteicās veidot bijušā finanšu ministra priekšvēlēšanu kampaņu, savukārt pēc JV triumfa vēlēšanās partijas ballītē turējās tā patālāk no Reira. Lauleņi jau ilgāku laiku pirms tam vairs kopīgi neapmeklēja publiskus pasākumus.

"Privātā Dzīve" raksta, ka, visticamāk, beidzot abi tomēr šķīruši savu laulību – laulības gredzens no Reira pirkstiem nu ir pazudis pavisam. Dažādos publiskos pasākumos Reirs tagad biežāk redzams izglītības ministres Andas Čakšas un viņas padomnieka kompānijā.

Žurnāls norāda, ka tam nav izdevies gūt jelkādu komentāru nedz no Jāņa Reira, nedz Gundas Reires – ne uz zvaniem, ne uz rakstiskiem jautājumiem par savu attiecību statusu neviens nav atbildējis.

Izdevums, atsaucoties uz "zinātāju" pausto, raksta, ka Reiri arīdzan sadalījuši savus īpašumus – politiķa īpašumā paliekot smalks dzīvoklis Rīgā, savukārt prezidenta kancelejas vadītājai piederēs māja Rojas pagastā.

Laulības ar Jāni Reiru Gundai bija otrās dzīvē, savukārt politiķim – trešās. No iepriekšējām attiecībām Reiram ir divi jau pieauguši bērni, atzīmē "Privātā Dzīve".

Pilns raksts lasāms žurnāla 29. augusta numurā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!