Foto: Matīss Markovskis
Verners Litvins savulaik bijis starp tiem, kas Latvijā atjaunoja tradicionālo maizes cepšanu, bet tagad savu meistarību liek lietā, cepot maizi no bioloģiskajiem miltiem – no latviskās rupjmaizes līdz franču bagetēm.

40 gadu. Tik ilgs laiks pagājis, kopš maiznieks Verners Litvins savām rokām izcepa pirmo maizes kukuli. Tas notika 1983. gadā – prakses laikā Rīgas sausiņu fabrikā, mācoties toreizējā pārtikas rūpniecības tehnikumā. Verners iepazinās ar fabrikas maizes mīcītāju, cilvēku, kas mainīja viņa dzīvi uz visiem laikiem.

Cept maizi – kā braukt ar velosipēdu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!