Ragi, ganības un siers.
"Birznieku" Jāņa stāsts
Par ragiem, par ganībām, par sieru. Kazkopības saimniecībā "Birznieki" raidījuma "Mans BIO grozs" piektajā sērijā Lauris Zalāns uzzina, ar ko īpašs ir bioloģisks kazas piens un siers. Kāpēc saimnieks Jānis nepļauj nātres un kazām gādā egļu zarus? Un vai patiess ir mīts par kazas siera slikto piegaršu? Izrādās, pat skeptiskākie pircēji, pagaršojuši bio kazas sieru, piekrāmē pilnas ķeseles un prasa, kur vēl var dabūt.
Raidījuma "Mans BIO grozs" vadītājs, radio balss un digitālā satura veidotājs Lauris Zalāns, apmeklējot saimniecības un izvaicājot ražotājus, pētīs bioloģiskās pārtikas ceļu no lauka līdz šķīvim.

Zaļās lapiņas stāsti tiks papildināti katru nedēļu, dodot iespēju skatītājiem uzzināt, ar kādām metodēm bioloģiskie zemnieki audzē dārzeņus, graudaugus, augļus un tējas, iegūst medu, pienu, gaļu un citus produktus.

Programma “BioLoģiski” – sabiedrības izpratnes

veicināšanas kampaņa par bioloģisko lauksaimniecību.

LAD projekta Nr. 23-00-S0TV02-000003

Copyright © 2023 AS DELFI. All rights reserved.
Projekts sadarbībā ar:
Mediju komunikācijas eksperts:
Ieva Zeibote
Mediju komunikācijas eksperts:
Ieva Zeibote
PROJEKTA VADĪBA:
Žanete Kļaviņa
IZSTRĀDE:
Krišjānis Bušs
DIZAINS:
Ralfs Eglītis, Oskars Dreģis
SATURS:
REDAKTORS:
Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija
Kristīne Melne, Līga Švāne