Eko-šmeko tante, ģimene un suns. Bio izaicinājuma 1. diena
Mammu Daigu par eko-šmeko tanti agrāk sauca draugi, kas pēc laika paši sākuši pievērst uzmanību produktu izcelsmei un iegādāties bioloģisko pārtiku.
"Mamma vienmēr veikalos skatās uz produktu saturu, skatās, vai ir bioloģisks. Visur mājās redzu vārdu "bio" uz visiem produktiem, un manuprāt, tas ir labi un pareizi, kā viņa dara," atzīst meita Lote.

Kā bioloģiskā dzīvesveida paradumi ienākuši Legzdiņu-Stepiņu ģimenē no Zaķumuižas? Skaties un seko līdzi ģimenes Bio izaicinājumam "10 dienas bioloģiski"! Pirmajā sērijā ģimene iepazīstina ar sevi un atklāj, kāpēc viņiem ir svarīgi būt pārliecinātiem par to, kas nonāk ledusskapī un uz šķīvja.
"10 dienas bioloģiski" ir sociāla kampaņa, kurā aicināts piedalīties ikviens – gan individuāli, gan kopā ar ģimeni vai draugiem. Piesakies šeit!
Ar mērķi popularizēt bioloģisku uzturu un veicināt pieprasījumu pēc pašmāju bioloģiskajiem produktiem, Bio izaicinājumu jau ceturto gadu organizē Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija.

Šogad dalībnieku gaitām var sekot līdzi video formātā. Starmešu gaismā nokļuvuši Bio izaicinājuma dalībnieki Legzdiņu-Stepiņu ģimene no Zaķumuižas. Viņu iespaidus, iepērkoties, gatavojot, ēdot un padziļināti izzinot bioloģiskās pārtikas pasauli 10 dienu garumā, var vērot 10 video epizodēs. Bio izaicinājumā piedalās mamma Daiga, tētis Rolands, bērni Lote, Aleksis un Alma, kā arī ģimenes suns Ora.
Ja arī tu esi piekritis Bio izaicinājumam, aicinām dalīties ar gūtajiem iespaidiem sociālajos tīklos, izmantojot mirkļbirkas #bioizaicinājums, #10dienasbioloģiski un #bioseptembris.
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija
REDAKTORE
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
PROJEKTU VADĪBA
Žanete Kļaviņa
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Ieva Virziņa
IZSTRĀDE
Gatis Purviņš, Ervīns Malnačs