Lielais ģimenes kārums – gatavojam bio lazanju. Bio izaicinājuma 8. diena
Mājās gatavoju divas vai pat trīs maltītes dienā. Tā atzīst mamma Daiga. Viens no ēdieniem, kura gatavošanā var iesaistīties visa ģimene, ir bio lazanja.

Astotajā Bio izaicinājuma dienā Legzdiņu-Stepiņu ģimene gatavo savu iemīļoto kārumu – lazanju, kurai visas sastāvdaļas ir bio sertificētas. Svarīgākā ir liellopa maltā gaļa, bet lietā tiek likti arī dārzeņi – ķirbji.

Lai uzzinātu, kā Lote gatavo lazanjas īpašo sastāvdaļu bešamela mērci, skaties un seko līdzi Legzdiņu-Stepiņu ģimenes Bio izaicinājumam.
"10 dienas bioloģiski" ir sociāla kampaņa, kurā aicināts piedalīties ikviens – gan individuāli, gan kopā ar ģimeni vai draugiem. Piesakies šeit!
Ar mērķi popularizēt bioloģisku uzturu un veicināt pieprasījumu pēc pašmāju bioloģiskajiem produktiem, Bio izaicinājumu jau ceturto gadu organizē Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija.

Šogad dalībnieku gaitām var sekot līdzi video formātā. Starmešu gaismā nokļuvuši Bio izaicinājuma dalībnieki Legzdiņu-Stepiņu ģimene no Zaķumuižas. Viņu iespaidus, iepērkoties, gatavojot, ēdot un padziļināti izzinot bioloģiskās pārtikas pasauli 10 dienu garumā, var vērot 10 video epizodēs. Bio izaicinājumā piedalās mamma Daiga, tētis Rolands, bērni Lote, Aleksis un Alma, kā arī ģimenes suns Ora.
Ja arī tu esi piekritis Bio izaicinājumam, aicinām dalīties ar gūtajiem iespaidiem sociālajos tīklos, izmantojot mirkļbirkas #bioizaicinājums, #10dienasbioloģiski un #bioseptembris.
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija
REDAKTORE
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
PROJEKTU VADĪBA
Žanete Kļaviņa
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Ieva Virziņa
IZSTRĀDE
Gatis Purviņš, Ervīns Malnačs