Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

216 centimetrus garais Latvijas izlases centrs Anžejs Pasečņiks aizvadījis savu veiksmīgāko sezonu profesionalajā basketbolā, tādēļ ir pamatotas cerības, ka šoreiz jaunu līgumu viņš varētu parakstīt jau vasarā. Pagājušā gada Pasaules kausa finālturnīrā Anžeja loma valstsvienībā bija vien epizodiska, kas raisīja daudz jautājumu par viņa iekļaušanu sastāvā. Sarunā ar MVP viņš piekrīt, ka tobrīd nebija labākajā kondīcijā, tomēr nenoliedz arī savas ambīcijas. Pašlaik Pasečņiks esot pie labas veselības un gatavs sniegt savu artavu, lai Latvijas izlase pirmoreiz pēc neatkarības atjaunošanas aizbrauktu uz olimpiskajām spēlēm.

Domājot par iespējamo piedalīšanos Parīzes olimpiskajās spēlēs, tev sirdī kaut kas notrīs un rada papildus spiedienu?

Es tagad cenšos izbaudīt atvaļinājumu un fokusēties uz savu ķermeni, tāpēc nevēlos uzdzīt lieku stresu par nākotni. Protams, mēs izdarīsim visu, kas no mums atkarīgs, lai nokļūtu olimpiskajās spēlēs. Tas ir katra profesionāla sportista mērķis. Ja izdosies, tas būs vēl viens milzīgs solis mūsu valsts basketbolam.

Daudziem basketbola līdzjutējiem palika daudz jautājumu par tavu lomu Pasaules kausa komandas sastāvā. Kā tu pats izskaidro savu niecīgo spēles laiku?

Vai iemesls manai nespēlēšanai bija veselības problēmas? Nē.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!