Foto: LETA

Pēc Latvijas 3x3 basketbola izlases zaudējumiem Parīzes olimpisko spēļu turnīra pusfinālā un bronzas cīņā nav pagājušas pat 24 stundas, tādēļ komandas treneris Raimonds Feldmanis uz atsevišķiem jautājumiem atbildes sola sniegt pēc rūpīgākas analīzes. Viņš neslēpj, ka pašlaik ir sāpīgi, taču ir gatavs atskatīties uz aizvadīto turnīru. "Domāju, ka visvairāk iztērējām emocijas," par to, kas pietrūka izslēgšanas spēlēs salīdzinājumā ar grupu turnīru, saka Feldmanis.

Pusfinālā un bronzas spēlē kopā iemesti tikai trīs tālmetieni no 26… Uz kā rēķina to var norakstīt?

Klasiskā atbilde būt nogurums, bet pie vainas noteikti bija arī spiediens un nepacietība. Bija situācijas, kurās prasījās pieņemt citu lēmumu, taču mēs izvēlējāmies riskēt.

Daudzi vilka paralēles starp Serbijas izlases septiņām uzvarām grupā un zaudējumu pusfinālā Tokijā un Latvijas izlases septiņām uzvarām grupā un zaudējumu pusfinālā Parīzē. Vai šāda statistika ir tikai sakritība vai tur var vilkt kaut kādas paralēles?

No vienas puses – tas vairāk piederas žurnālistiem un līdzjutējiem, bet no otras puses, iespējams, kaut kādas līdzības pastāv. Jo gaidas uz labu rezultātu ar katru gūto uzvaru pieaug.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!