Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas mērogā Rodrigo Ābols, protams, ir nestandarta hokejists. Gan laukumā, gan, kā izrādījās, arī ārpus tā – jo daudziem par pārsteigumu 28 gadu vecumā parakstīja līgumu ar Filadelfijas "Flyers". Mūsu hokejam šādi stāsti nav raksturīgi, vēl neraksturīgāks tas ir tāpēc, ka Rodrigo jau ir mēģinājis iekļūt NHL gan pa Vankūveras, gan pa Floridas komandu durvīm. Un abus mēģinājumus nevar nosaukt par veiksmīgiem.

Pēdējo 12 gadu laikā izskatās pavisam bēdīgi – tikai četrās sezonās sasniegtas izslēgšanas spēles un tikai vienreiz ir pārvarēta play-off pirmā kārta. Pēdējos četrus pavasarus "lidotāji" izslēgšanas spēlēm palidojuši garām.

Vai bez "Tortorellas trešā gada" faktora ir vēl kādi iemesli, lai cerētu, ka gaidāmā sezona Filadelfijā atnesīs ko jaunu un pozitīvu? Nevar teikt, ka "Flyers" ir pārbūves procesā, drīzāk tas – vismaz kā to redz komandas arhitekti – lielā mērā ir pabeigts. Par to liecina arī fakts, ka starpsezonā komanda nav veikusi būtiskus papildinājumus, jo Ābola pievienošanās bija skaļākais darījums.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!