Foto: AFP/Scanpix/LETA

Komandas nosaukuma izvēle ir ļoti atbildīgs pasākums, jo tas var definēt komandas identitāti uz vairākām paaudzēm. Ne velti Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunpienācēja no Jūtas savu pirmo sezonu pagaidām nolēmusi aizvadīt bez konkrēta nosaukuma. Tikmēr pašreizējo NHL komandu nosaukumi radušies gan līdzjutēju balsojuma, gan īpašnieku vienpersoniska lēmuma, gan žurnālistu slenga rezultātā. Un varat būt pārliecināti – daudz netrūka, lai dažām komandām šodien būtu pavisam citi nosaukumi...

Jūtas hokeja kluba NHL debijas vakars tuvojas, un nevienam nav noslēpums, kas līdzjutējus pašlaik interesē visvairāk. "Zināju, ka tas būs pirmais jautājums..." mediju dienā pirms gaidāmās NHL sezonas "Fox 13 Salt Lake City" atzina komandas prezidents Kriss Ārmstrongs. Jautājums, protams, ir par komandas nosaukumu.

Vasarā tika atklāti pēdējie seši finālisti – tostarp pašreizējais nosaukums "Utah Hockey Club", kā arī "Blizzard", "Mammoth", "Outlaws", "Venom" un "Yeti". Šķiet, ka fanu viedoklis jau ir uzklausīts. "Mums ir skaidrs, kā mūsu fani vēlētos, lai mūs sauc," atzina Ārmstrongs. "Tāpēc tagad jāmēģina izsmeļoši izpētīt visas iespējas, kā to pasniegt mūsu līdzjutējiem."

Kamēr līdzjutēji vēl tikai gaida Jūtas kluba oficiālo nosaukumu, ar medija "The Athletic" palīdzību atskatīsimies uz to, kā pie nosaukuma tikušas pārējās šodienas NHL komandas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!