Foto: AP/Scanpix/LETA

Jaunā NBA sezona tepat aiz stūra, un rinda gados jaunu basketbolistu pirmoreiz dzīvē kāps uz pasaules jaudīgākās līgas spēļu parketa. Starp viņiem būs arī Kails Filipovskis – lai arī kopumā šī gada drafta klase netiek uzskatīta par īpaši spēcīgu, ar Jūtas "Jazz" 32. numuru izvēlētajam centram paredz iespēju kļūt par tūlītēju palīgu laukumā savai komandai. Parasti šādiem talantiem atrodas vieta drafta pirmajā kārtā, arī Filipovska gadījumā savulaik tika piesaukta pat ļoti augstas izvēles iespēja, taču… Runā, ka sieviete var pacelt vīrieti, bet var arī to nogremdēt. Kurš no tiem būs Filipovska gadījums?

Brīdī, kad Filipovsku ģimenes mājās ienāca nesen augstskolu pabeigusī auklīte Keitlina, Kails vēl bija tikai skolnieks. Jā, jau tobrīd daudzsološs basketbolists, kam paredzēja gaišu nākotni pasaules labākajā līgā, taču – vēl tikai pusaudzis. Šodien viņam ir 20, kabatā pirmais lielais līgums ar NBA klubu, un joprojām līdzās ir Keitlina. Taču tur jau kādu laiku vairs nav vietas viņa ģimenei – vecākiem un brālim. Kails ir norobežojies no viņiem, jo ģimene nav vairījusies publiski paust savu nostāju, ka notikošo uzskata par nenormālu.

Rūpīgi izplānota shēma vai patiesa mīlestība, kas nepazīst robežu – lūk, jautājums, kas šobrīd ja ne gluži nodarbina, tad neformālākos brīžos rosina sačukstēšanos Ziemeļamerikas basketbola vidē...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!