Foto: DELFI kolāža
Sācis Ņujorkā, cerējis tikt pie titula Dalasā, "restartējies" Vašingtonā, bet 2023. gada Jāņus sagaidījis jau Bostonā – tā īsumā varētu raksturot Kristapa Porziņģa NBA ceļojumu. Uzsākot savu devīto gadu līgā, Kristapam šī būs jau ceturtā komanda, taču nav pamata skumt, jo "Celtics" Porziņģi iemainīja ar konkrētu domu. Tieši viņa personā kluba ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss redz atbildi uz jautājumu – kas iepriekšējos gados pietrūka čempionu titula izcīnīšanai? Tomēr Ziemeļamerikas profesionālajā sportā svarīgs ir arī "tirgus". Vai Porziņģis kļūs par savas jaunās pilsētas ne tikai garāko, bet arī lielāko sportistu?

Dalīta pirmā vieta veiksmīgāko NBA komandu reitingā, pirmā vieta pēc izcīnītajiem "Super Bowl" tituliem un ceturtās vietas titulētāko NHL un MLB komandu reitingā. Godīgi sakot, neviena cita pilsēta ar šādiem panākumiem lepoties nevar, kas nozīmē tikai vienu, – spiediens gan no līdzjutējiem un medijiem, gan no visas pilsētas, ir pastāvīgs un nekad nemazinās. Tā ir vēsture, bet kā lietas izskatās pašlaik? Kurš ir Bostonas vadošais čempionāts un no kuras komandas tiek gaidīts visvairāk? 

Ar garantiju var teikt, ka rudenī, kad Kristaps aizvadīs savus pirmos mačus "Celtics" kreklā, viņš noteikti nebūs galvenais vietējo mediju virsrakstu varonis... 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!