Fоtо: Rytíři Kladno

Augumā raženais latviešu uzbrucējs Eduards Tralmaks šoruden atvēra jaunu lappusi savā karjerā – no labi iepazītās Ziemeļamerikas pārcēlās uz Eiropas hokeju. Apstākļu spiests. Tagad viņš nonācis Čehijas mazpilsētā Kladno, kur vietējā hokeja kluba tēvs ir Jaromirs Jāgrs. Kas zina, varbūt abi pat uzspēlēs vienā trijniekā, jo čehu leģenda šobrīd plāno atgriešanos un ņēmis Tralmaku savā tiešā aprūpē. No sapņa, kas ir otrpus Atlantijas okeānam, latvietis gan joprojām nav atvadījies, bet, sajutis 'golu' garšu Čehijā, novembrī beidzot gaida savu pirmo nopietno iespēju Latvijas izlasē.

Šī Tralmakam ir pirmā sezona Eiropā, un beidzot treneriem ir visas iespējas. 9. un 10. novembrī Latvijas izlase "Daugavas" ledus hallē aizvadīs divus pārbaudes mačus ar Franciju. Baidoties no sarūgtinājuma, kas uzbrucēju piemeklējis valstsvienībā iepriekšējos gados, šaubījies, vai braukt uz šīm spēlēm, taču uzaicinājumu saņēma un tam piekritis.

"Varēšu atbraukt mājās pie savējiem un arī izlases treneriem parādīt, uz ko savos 26 gados esmu spējīgs. No savas puses uz izlasi laikam skatos negatīvāk, nekā varbūt tas ir bijis patiesībā, kaut gan mans mērķis visu mūžu ir bijis tajā spēlēt," skaidro Tralmaks. "Ar izlasi man attiecības vienmēr ir labas, taču – līdz brīdim, kad komandai kaut kur jābrauc vai pieņemti lēmumi par pirmajiem atskaitītajiem. Cik reizes var kaut ko solīt, bet beigās izdarīt ko pavisam citu..."

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Подпишись и читай:

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !