Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Lerijs Nasārs ir brīnišķīgs ārsts – tā apgalvoja visi. Jaunajām meitenēm, kuras tika nosūtītas pie viņa, teica, ka tas ir liels pagodinājums, bet šo meiteņu vecākiem lika noprast – tā ir zīme, ka viņu meitas ir nolemtas izcilībai. ASV vingrošanas izlase un Mičiganas štata universitāte viņu nodarbināja gadu desmitiem, un pēc Nasāra bijušo pacientu domām ignorēja sūdzības par vardarbību un seksuālu izmantošanu. 2016. gadā tas mainījās. Šobrīd Nasārs atrodas cietumā, kur šovasar izdzīvoja pēc desmit naža dūrieniem. Viņa līdzzinātājs noziegumos jau ir miris.

Sāra Teristi pieredzēja briesmoņa rašanos. Viņa bija aculieciniece tam, kā pirms vairākām desmitgadēm, ieguvis piekļuvi jaunu meiteņu pilnai sporta zālei, vīrietis no ārsta kļuva par maniaku. Viņa bija viena no šim meitenēm, iespējams, viņa pirmais mērķis. Pirmoreiz ar Leriju Nasāru viņa satikās sporta zālē Mičiganā 1988. gada beigās.

Sāra sāka regulāri viesoties pie Nasāra. Viņš masēja viņas krūtis ar ledu, kas bija sasaldēts mazās papīra glāzītēs. Sākumā viņas triko palika mugurā, bet drīz viņš sāka to kustināt. Vispirms novilka lences pār viņas pleciem. Tad pabīdīja uz leju viņas krūšturi. Vēlāk viņš nospieda triko un krūšturi vēl zemāk, atsedzot krūtsgalus. Šodien Sāra domā, ka tādējādi viņš pārbaudīja, cik tālu var atļauties iet. Toreiz viņa uzskatīja, ka viņam noteikti ir iemesls to darīt. Tāpat kā daudziem bērniem, viņai tika mācīts uzticēties ārstiem.

Notikušā iedrošināts, Nasārs spēra nākamo soli.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!