Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās auto nozarē ir ļoti daudz dažādu pakalpojumu, vajadzību, iespēju un klienta interešu, taču aktuāls paliek jautājums – kur meklēt pakalpojumus auto nozarei?

Līdz šim šos jautājumus spēja risināt tikai ieguldīts laiks googlē, sociālajos tīklos un dažādās citās interneta vietnēs, taču vienotas, kopīgas un segmentētas platformas tieši auto nozarei Latvijā līdz šim NAV BIJUŠAS.

Turpmāk AUTO NOZAREI būs savs nozares gids?


Latvijas mēroga auto nozares un tirdzniecības platforma ar mērķi sakārtot un apvienot auto nozares tirgu vienā kopīgā platformā, apvienojot gan auto tirgotāju, gan privātpersonu intereses un vajadzības vienuviet.

Autoplatform.lv komanda ar gadiem krātām zināšanām un pieredzi IT projektu izstrādē, un ar nozares speciālistu palīdzību, ir izveidojuši dzīvotspējīgu un visiem ērti lietojamu, pārskatāmu un efektīvu platformu visu veidu auto problēmu risināšanai, tai skaitā, dodot iespēju Latvijas iedzīvotājiem turpmāk šo platformu izmantot bez maksas kā auto nozares pakalpojumu meklēšanai, tā dažādu, ar nozari saistītu preču pārdošanai.

Ieguvumi Autoplatform.lv lietotājiem un apmeklētājiem

AutoPlatform.lv ir "Auto rīks", kas spēj dot atbildes uz ievērojamu skaitu auto nozares jautājumu un pakalpojumu;

Sabiedrībai vienkārša un ērta bezmaksas pieeja portālam;

Auto sludinājumi ir vēsture – turpmāk Autoplatform.lv nodrošinās bezmaksas auto, riepu un disku publicēšanu platformā

Publicējot "sludinājumu" būs iespēja ne tikai pievienot arī video, bet pati publikācija būs bez maksas, kā arī bez termiņa;

Pieejamas auto nozares aktualitātes, profesionāļu viedokļi, intervijas, ziņas - viss, kas saistīts ar auto nozari, informāciju un aktualitātēm;

Balstoties uz Interneta tehnoloģiju tendencēm un portāla apmeklētāju būtiskākajām nepieciešamībām, platforma nemitīgi nodrošinās tās apmeklētājus ar atjauninājumiem, uzlabojumiem un citām "spožām idejām'', kas atvieglos kā auto pārdošanu, tā pakalpojumu un auto atrašanu.

Mazas, bet svarīgas nianses, kas padarīs AutoPlatform par unikālu un lietotājiem draudzīgu projektu


Viens no papildus sāpju avotiem ir pārmērīgās sludinājumu izmaksas, kas attiecas uz privātpersonām, tieši tāpat nopietnus ikmēneša izdevumus sastāda arī juridiskām personām, tieši tāpēc projekta ietvaros svarīga nianse ir sludinājumu pārmērīgo izmaksu samazināšana gan juridiskajai pusei, gan privātpersonām, neliekot pārmaksāt par atkārtotām publikācijām un citiem uzlabojumiem, kas ļauj ietaupīt portāla lietotāju finanses.

IETAUPĪSIM NE TIKAI NAUDU

Ietaupīts laiks - NĒ atkārtotai auto,riepu vai disku publikācijas ievietošanai ik pēc 2-3 nedēļām!

Ievietotās automašīnas tiek dzēstas no sistēmas tikai tad, kad auto īpašnieks izņem vai atzīmē tās kā pārdotas, vai arī aizstāj attiecīgo auto ar kādu citu. Tādā veidā aizmirstot "sludinājumu servisu kultūru'', par atkārtotu sludinājumu ievietošanu, termiņiem un cenām. Autoplatform komanda uzskata, ka auto sludinājuma termiņš ir beidzies TAD, kad auto tiek pārdots, tieši tāpēc sludinājumu ievietošanas maksa un termiņi PALIKS VĒSTURĒ. Autoplatform.lv neliek laika limitu auto piedāvājumam un nedzēš publikācijas, ja tās atbilst portāla lietošanas noteikumiem un nosacījumiem.

DIGITĀLĀS AUTO NOZARES KARTES?

Tieši tā, platformas ietvaros ir mērķis izveidot Latvijas auto nozares digitālās kartes kā auto tirgotājiem, tā riepu servisiem, un citiem ar nozari saistītiem speciālistiem.

Latvijas auto nozares digitālā karte dod iespēju mobili un galvenais ĀTRI iepazīties ar konkrētā auto dīlera vai disku tirgotāja piedāvājumu, kā arī noskaidrot, kāds auto piedāvājums ir Siguldas pusē, kādu piedāvājumu piedāvā auto saloni Rīgā utt. Attiecīgi kartes mērķis ir ne tikai nodot tirgotāja/pārdevēja sortimentu konkrētajam interesantam, bet arī dot vienkāršu un ērtu veidu saziņai, kontaktinformācijas iegūšanai, un pavisam noteikti, iespējai iepazīties ar citu cilvēku pieredzi pie konkrētā tirgotāja.

Šīs kartes būs pielāgotas pašlaik četrām nozares pozīcijām: Auto tirgotājiem, Auto servisiem, Riepu & disku servisiem un Auto nomām. Kartes sevī iekļaus kā kontaktinformāciju, tā arī ilustratīvu informāciju un iespēju pieteikties konkrētam pakalpojumam, gūt informāciju no citiem un galvenais – pārskatāmi spēt iepazīties ar jebkuru auto nozares speciālista piedāvājumu un pakalpojumu klāstu.

Autoplatform.lv Mērķis


Ņemot vērā nozarē valdošo milzīgo pakalpojumu klāstu, izteikti lielo pieprasījumu pēc tik daudz dažādiem unikāliem un ļoti oriģināliem pakalpojumiem, platformas mērķis ir izveidot unikālu auto nozares "rīku", kura pamata funkcija ir risināt auto nozares pakalpojumu meklēšanas jautājums, un, kā otrā prioritāte ir auto, riepu un disku tirdzniecības iespējas.

Kāpēc? Mūsdienās tehnoloģijas attīstās tik strauji, ka svarīgi ir būt lietas kursā par aktualitātēm, un to, ko tehnoloģijas spēj piedāvāt, tieši tāpēc platformas galvenais uzdevums ir būt mijiedarbībā ar tehnoloģiju kustību un auto nozares vajadzībām. Auto sludinājumu publikācijas ir tikai viena detaļa no visa, ko var izmantot bez vecmodīgām paražām par sludinājuma maksām, termiņiem vai pakalpojumu meklēšanām telefonu grāmatā. Tieši šī iemesla dēļ, apzinoties tehnoloģiju spēku, platformas prioritāte ir dot mobilāko, ērtāko un sortimentētāko platformu, kas ļaus ērti ne tikai pārdot, bet vēl ērtāk arī atrast nepieciešamo informāciju vai pakalpojumu.

Rūpīgi strādājot, Autoplatform.lv plāno sevi attīstīt kā galveno auto nozares atbilžu avotu un informācijas nesēju! Mācīt, paskaidrot, parādīt un sniegt risinājumu ir Autoplatform.lv prioritāte pret tās apmeklētājiem un reģistrētājiem lietotājiem.

Autoplatform.lv nākotnes vīzija

Plānots, ka Autoplatform.lv laika gaitā kļūs par auto pircēju, pakalpojumu meklētāju primāro izvēli, kur meklēt risinājumu ar auto saistītai situācijai un pārdevēju primāro izvēli, kur pārdot pakalpojumu vai produktu. Pieredze rāda, ka absolūti lielākā daļa auto tirgotāju un auto pakalpojumu sniedzēju jau sen ir vēlējušies, lai auto nozares virtuve tiktu kvalitatīvi sakārtota un apvienota! Viss, kas nepieciešams, lai ilgtermiņa mērķis kļūtu pavisam reāls, ir šīs nozares profesionāļu atsaucība. Projekta tālākie mērķi ir apvienot arī Baltijas valstu Auto nozares pakalpojumu sniedzējus, tas nozīmē, ka nākotnē projekta plāns ir attīstīties augstā līmenī arī Baltijas valstīs, kas noteikti būs liels projekta solis pēc 2020. gada.

Platformai sākot darbu, bez šaubām, priekšā būs gaidāms ne viens vien uzlabojums, ne viens vien papapildinājums, tāpēc sekmīgi sākot jauno 2020. gadu praktiski jebkuram Latvijas iedzīvotājam būs iespēja izmantot auto nozares un tirdzniecības platformas sniegtās iespējas.

Zibenīgs risinājums sarežģītām situācijām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!