Foto: Metta

"Metta" sestdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 12. kārtas spēlē jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus un tika pie drošas uzvaras.

"Metta" savā laukumā ar 3:0 (3:0) pārspēja "Jelgavu".

Pēc spēlētām deviņām minūtēm mājiniekus vadībā izvirzīja Moamets Korea, kurš nepilnas astoņas minūtes vēlāk vēlreiz raidīja bumbu "Audas" vārtos un dubultoja "Metta" vienības pārsvaru.

Vēl astoņas minūtes vēlāk 3:0 mājinieku labā panāca Rendijs Šibass.

Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē ar 1:0 uzvarēja "Metta".

Sestdien vēl "Grobiņa"/LFS plkst.18 mājās uzņems "Audu", bet svētdien 12.kārtas noslēgumā tiksies "Daugavpils" un "Tukums 2000"/"Telms".

Piektdien kārtas pirmajās spēlēs RFS mājās ar 4:1 uzvarēja "Liepāju", bet "Riga" spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Valmieru".

RFS ir 28 punkti 12 spēlēs, bet "Riga" komandai – 25 punkti, "Daugavpilij" – 21, "Valmierai" – 18, bet "Tukums 2000"/"Telms" komandai – 17 punkti. 14 punktus ir guvusi "Auda" un "Metta", bet pa astoņiem punktiem ir "Jelgavai", "Grobiņai"/LFS un "Liepājai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9. novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

"Grobiņa"/LFS futbolisti izrauj neizšķirtu un pārtrauc četru zaudējumu sēriju

"Grobiņa"/LFS sestdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 12. kārtas mačā spēlēja neizšķirti un pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

"Grobiņa"/LFS savā laukumā spēlēja neizšķirti ar "Auda", cīņai noslēdzoties ar 2:2 (1:2).

Mačā pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, kad 21. minūtē vārtus guva Devids Dobrecovs, taču deviņas minūtes vēlāk neizšķirtu panāca Elhadžs Manē, bet četras minūtes līdz pirmā puslaika beigām viesus vadībā izvirzīja Deniss Meļņiks.

"Grobiņa"/LFS izlīdzināja rezultātu tikai 85. minūtē, kad 11 metru soda sitienu precīzi izpildīja Dobrecovs, panākot 2:2.

Dienas pirmajā mačā "Metta" mājās ar 3:0 (3:0) pārspēja "Jelgavu".

Svētdien 12. kārtas noslēgumā tiksies "Daugavpils" un "Tukums 2000"/"Telms".

Piektdien kārtas pirmajās spēlēs RFS mājās ar 4:1 uzvarēja "Liepāju", bet "Riga" spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Valmieru".

RFS ir 28 punkti 12 spēlēs, bet "Riga" komandai - 25 punkti, "Daugavpilij" – 21, "Valmierai" – 18, bet "Tukums 2000"/"Telms" komandai – 17 punkti. 15 punktus ir guvusi "Auda", 14 punkti ir "Metta", deviņus punktus izcīnījusi "Grobiņa"/LFS, bet pa astoņiem punktiem ir "Jelgavai" un "Liepājai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!