Foto: Kadrs no video

Savdabīga preses konference pēc "TonyBet Virslīgas" futbola čempionāta spēles risinājās Liepājā, kad FK "Liepāja" galvenais treneris Tamazs Petrija pauda gatavību pamest savu amatu, bet viņam piezvanīja kluba prezidents Oļegs Hramovs un aicināja viņu "izrullēt" no šīs situācijas.

Otrdien "Liepājas" futbolisti savā laukumā ar rezultātu 1:5 kapitulēja "Metta" komandai, turpinot savu samocīto sezonu. Tagad liepājnieki "TonyBet Virslīgā" ierindojas priekšpēdējā, devītajā vietā.

"Drausmīgi nospēlējām otrajā puslaikā," par spēles daļu, kurā "Liepāja" ielaida piecus vārtus, teica Pertija. "Attaisnojumu nav nekādu. Es laikam runāšu ar kluba prezidentu. Ja komanda zaudē ar tādu rezultātu un spēlē tik slikti, tas parāda, ka es netieku galā. Tāpēc runāšu ar kluba prezidentu. Laikam man jālūdz, lai viņš mani atbrīvo no amata. Esam izmēģinājuši visu."

Pertija uzskata, ka šāds puslaiks "Liepāja" izpildījumā nav piedodams, jo futbolisti laukumā darbojušies bez vēlmes. Brīdi vēlāk Pertija pamanīja, ka viņam zvana Hramovs. Viņš žurnālistiem vaicāja, vai viņi vēlas, ka viņš paceļ klausuli. Treneris kluba prezidentam skaidroja, ka gatavs pamest amatu, ja viņš zaudējis pacietību. Tad Pertija ieslēdza skaļruni, lai žurnālisti dzirdētu Hramova sakāmo.

"Nekur nevajag iet prom, vajag strādāt un "izrullēt" šo situāciju. Labosim situāciju kopā . Nenokar degunu, "rullēsim" ārā," sacīja Hramovs.

Pertija kluba prezidentam pateicās par uzticību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!