Foto: AFP/Scanpix/LETA

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu plāno karjeru noslēgt savā pašreizējā klubā "Al Nassr" no Saūda Arābijas, taču tas, visticamāk, nenotikšot tuvāko divu trīs gadu laikā.

Pastāvēja varbūtība, ka 39 gadus vecais Ronaldu savu karjeras noslēgumu varētu pavadīt savā pirmajā klubā Lisabonas "Sporting", taču futbolists to noliedz, sakot, ka viņš karjeru pabeigs Saūda Arābijā.

"Nezinu, vai karjeru beigšu drīz - divu vai trīs gadu laikā, taču domāju to darīt "Al Nassr" klubā," portugāļu televīzijas kanālam "NOW" sacīja Ronaldu. "Šajā klubā jūtos ļoti laimīgs, tāpat kā valstī. Esmu priecīgs šeit spēlēt un vēlos to turpināt."

Ronaldu uz Saūda Arābiju pārcēlās 2022. gada decembrī, kad ar skandālu, veltot kritiku klubam un komandas galvenajam trenerim Ērikam ten Hāgam, aizgāja no Mančestras "United". Uzbrucējs turpina spēlēt arī Portugāles valstsvienībā, turklāt piedalījās visos mačos šī gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

"Nevienam iepriekš nepaziņošu par plānu beigt karjeru izlasē, tas no manis būs ļoti spontāns lēmums, taču vienlaikus arī pārdomāts," pauda portugālis, kurš savas karjeras laikā iesitis 898 vārtus. Ronaldu nedomā pēc futbolista karjeras beigām kļūt par treneri. "Tas man pat nav ienācis prātā, nekad par to neesmu domājis. Neredzu sev tajā nākotni. Domāju, darīšu citas lietas ārpus futbola."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!