Foto: RFS

RFS futbolisti ir īsti vīri, kuri cīnījās un zināja, ko darīt laukumā, pēc UEFA Eiropas līgas pamatturnīra sasniegšanas teica komandas galvenais treneris Viktors Morozs.

Jau ziņots, ka RFS ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas "play-off" kārtas atbildes spēlē viesos pamatlaikā ar 1:2 zaudēja Nikosijas APOEL. Divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 3:3, papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 4:2 pārāki bija rīdzinieki.

"Mums tā ir izcila uzvara, un tā ir pateicoties tam, ka mūsu spēlētāji ir īsti vīri, kuri cīnījās un zināja, ko darīt laukumā. Gandrīz visās situācijās jutāmies komfortabli. Protams, beigās ielaidām vārtus, taču tā kā viņi cīnījās papildlaikā - visu cieņu. Futbolisti šodien tiešām bija lieli varoņi," pēcspēles preses konferencē stāstīja Morozs.

"Iespējams, pirmo reizi spēlējām šādā atmosfērā. Mums tā bija laba pieredze un bijām tai gatavi. No pirmajām minūtēm redzēju, ka viņi mani labi saprot un tas strādā. Ar to viņi ieguva pārliecību un labi jutās laukumā," turpināja treneris.

Tāpat Morozs atklāja, ka bijušas bažas par 11 metru soda sitieniem, jo iepriekš spēļu epizodēs ne visi tika realizēti.

"Kaut kādas nianses izmantojām treniņos, lai sagatavotu spēlētājus. Mākslīgi izveidojām situācijas, kas futbolistiem nepatika, taču gatavojām viņus tam, ka tas būs nepieciešams," teica Morozs.

RFS savus pretiniekus UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā uzzinās piektdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!