Foto: Brentford FC

Kādreizējā futbolista Deivida Bekhema dēls Romeo nolēmis atstāt Anglijas Premjerlīgas kliba "Brentford" sistēmu, lai pievērstos modes industrijai, vēsta medijs "The Sun".

Kopš 2023. gada sākuma Romeo Bekhems pārstāvēja "Brentford" otro komandu, turklāt šovasar viņam tika piedāvāts pagarināt līgumu, taču 22 gadus vecais spēlētājs izvēlējies to nedarīt un tā vietā licis futbolam punktu.

Nu Bekhems noslēdzis līgumu ar franču aģentūru "Safe Management", lai pievērstos karjerai modes industrijā, kas esot viņa patiesā kaislība. "Romeo ir noslēdzis līgumu ar augstākā līmeņa modes aģentu Parīzē un lūko strādāt ar lieliem zīmoliem," medijam norādījis situācijai tuvus stāvošs avots.

Šī nav pirmā reize, kad Deivida un Viktorijas Bekhemu dēls nolēmis mainīt karjeru. Savulaik pēc aiziešanas no Anglijas futbola kluba Londonas "Arsenal" akadēmijas Romeo pievērsās tenisam, bet 2020. gadā atgriezās futbolā, papildinot tēvam piederošā ASV kluba Maiami "Inter" sistēmu. Tā otrajā komandā viņš 26 spēlēs iesita divus vārtus un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles.

Savukārt kopš 2023. gada janvāra Romeo Bekhems bija īrē "Brentford" vienībā. Nu censonis izvēlējies pievērsties karjerai, kas tuvāka viņa mātei Viktorijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!