Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas čempiones futbolā RFS pretiniece UEFA Eiropas līgas turnīrā Stambulas "Galatasaray" papildinājusi sastāvu ar prasmīgo nigēriešu uzbrucēju Viktoru Osimenu, kurš iepriekšējās sezonās rezultatīvi spēlējis Itālijas A sērijā.

Osimens uz Stambulu pārcēlies pēc tam, kad uz vienu sezonu izīrēts no Itālijas kluba "Napoli". 25 gadus vecais uzbrucējs vēl 2022./23. gada sezonā A sērijā sasita 26 vārtus, bet pagājušajā sezonā izcēlās 15 reizes. Viņš gan vairs neiederas galvenā trenera Antonio Kontes plānos, turklāt šovasar centās tikt prom no Itālijas kluba, sabojājot savas attiecības ar vadību.

Tikmēr "Galatasaray" vēl viens uzbrucējs bija nepieciešams, jo vairāku nedēļu savainojumu guvis pazīstamais argentīnietis Mauro Ikardi. Osimena pašreizējā vērtība pēc "Transfermarkt.com" datiem jau vien ir 100 miljoni eiro – 10 reizes vairāk nekā visai RFS komandai kopā.

"Galtasaray" būs viena no RFS pretiniecēm gaidāmajā Eiropas līgas pamatturnīra sezonā, kurā Latvijas čempioni tiksies arī ar tādiem Eiropā labi zināmiem klubiem kā Amsterdamas "Ajax" un Frankfurtes "Eintracht". Rīgas klubs ar Stambulas vienību Latvijas galvaspilsētā tiksies 3. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!