Foto: Kadrs no video

Ar nepieklājīgu uzvedību pēc Pasaules kausa kvalifikācijas spēles izcēlies Argentīnas futbola izlases vārtsargs Emiliano Martiness, kurš iesita operatoram.

Incidents notika otrdien pēc mača, kurā Argentīnas izlase ar 1:2 zaudēja Kolumbijai. Televīzijas translācijā redzams, ka Argentīnas un Anglijas kluba Birmingemas "Aston Villa" vārtsargs Martiness, būdams ļoti vīlies par neveiksmi, ar roku iesit pa kameru, kas pēc tam nokrīt uz zālāja.

Izrādās, Martiness trāpīja arī operatoram Džonijam Džeksonam, kurš pēc tam juties ļoti dusmīgs, un viņam šķita, ka uzbrukums tika mērķēts tieši viņam. "Martiness pēkšņi man iesita," Džeksons teica "RCN Deportes". "Es strādāju - tieši tāpat kā viņš. Martiness spēlēja futbolu, bet es filmēju ar kameru."

Tikmēr aģentūra "Reuters" norāda, ka Kolumbijas Sporta žurnālistu asociācija vēlas, lai Starptautiskā Futbola federāciju asociācija diskvalificē Martinesu. Viņš kopā ar Argentīnas izlasi 2022. gadā ieguva Pasaules kausu, taču ar šādu rīcību viņš vairs neesot nekāds piemērs jaunajiem futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!