Foto: Manchester United

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris Ēriks ten Hāgs mkierīgi reaģējis uz portugāļu zvaigznes Krištianu Ronaldu kārtējām replikām par savu bijušo klubu un treneri, norādot, ka portugālis šobrīd spēlē "tālu prom".

Portugāļu superzvaigzne savulaik tieši Mančestras "United" komandā kļuva par elites līmeņa futbolistu, bet viņa otrā pievienošanās "Sarkanajiem velniem" nebija diez ko sekmīga. Līdz ar Ten Hāga ienākšanu komandā portugālis zaudēja stabilu vietu pamatsastāvā, bet pirms gada Ronaldu pārcēlās uz Saūda Arābiju.

Vēl Mančestras klubā starp abiem kungiem attiecības nebija diez ko labas, bet pēdējās dienās "mīlestība" uzplaiksnījusi no jauna pēc Ronaldu izteicieniem podkāsta sarunā ar Mančestras "United" leģendu Rio Ferdinandu. Ronaldu sarunā ar Ferdinandu atsaucās uz ten Hāga interviju vasarā, kurā nīderlandiešu treneris norādīja, ka komanda nav pat tuvumā, lai kļūtu par čempioniem. "Treneris... Viņš saka, ka komanda nav gatava cīnīties par uzvaru Premjerlīgā vai UEFA Čempionu līgā. Ja tu esi Mančestras "United" galvenais treneris, tu nedrīksti teikt tādas lietas. Ja arī komandai nav tāda potenciāla, ir vismaz jācenšas cīnīties par augstākajām vietā."

"Viņš teica, ka "Manchester United" nespēj uzvarēt premjerlīgā. Jā, viņš tā teica, ja labi izlasīsiet publikāciju. Bet viņš ir tālu prom Saūda Arābijā, tālu prom no Mančestras. Visiem ir tiesības uz viedokli. Tas ir normāli," pirms kārtējās spēles Anglijas premjerlīgā mierīgi atbildēja ten Hāgs.

Ten Hāga vadībā komanda jaunajā sezonā zaudējusi divas no pirmajām trijām spēlēm. Ņemot vērā pērnās sezonas noslēgumu, "Manchester United" uzvarējusi tikai piecās no 16 spēlēm. Pagājušo sezonu mančestrieši noslēdza astotajā vietā, kas ir zemākā kluba vēsturē kopš ienākšanas Anglijas premjerlīgā.

"Skatīsimies, kurā vietā būsim maijā. Ir vēl sezonas sākums, bet runa ir par tituliem un atrašanos pēc iespējas augstākā pozīcijā. Jādara viss, lai uzvarētu katru spēli. Skatīsimies maijā situāciju. Es par to neuztraucos," saka ten Hāgs. "Zinu, kurp mēs virzāmies, mēs esam pārejas periodā. Mums ir jāiesaista daudz jauno spēlētāju un mums joprojām jāsadzīvo ar savainojumiem. Tie nav attaisnojumi, jo mums tāpat ir jāuzvar katra spēle. Un komanda to zina."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!